Navigáció

Főoldal
Mosógép javítás
Mosogatógép javítás
Hűtőgép, fagyasztó javítás
Klíma javítás
Szárítógép javítás
Ipari gépek javítása
 
Meghibásodás bejelentése
Elérhetőség / Visszahívás
Magunkról
Állásajánlatok
 
 
Tartalom
mosógép szerelő Budapest, aab szervíz mérnök, munkadij árak, beko hütőgép szerviz, hűtő szerelő xix. ker, mosogep szerelo, alkatrész kereső, mosogatógép javítás, mosógép ékszíj csere ára, XIV.-ker mosógép szerviz., mosogatógép vezérlő javítása, háztartási klima javitás, gorenje alkatrész, alkatrész hütő, hűtő szerelő xx.ker, programkapcsoló javítás, mosogatógép szerviz budapest matsui, mosogatógép keringető szivattyú, szivattyú motor mosógéphez., Daewoo mosógép szerviz és mosógépszerelő., hűtőgép ajtó mágnes javítás ár, régi fagor hűtőszekrény, mosogatógép javítása, Hol találok profi hűtőgépszervizt?, siemens mosógép márkaszervíz budapest, mosógép szerelés, hűtőgép szervíz, Mosogatógép szerelő III kerületben., aabszerviz.hu árak, hűtőgép vezérlő csere ára, mosogatógép javitás xvi., szivattyú motor mosógéphez., Siemens mosogatógép szerviz, hasznalt hütő alkatrészek, indesit mosogatógép márkaszervíz, pegrim mosogatógép alkatrészek, zanussi lehel hűtő alkatrészek, mosogep szerelo, mosógép szerviz Budapest, mosogatógép javítás, aab szervíz hűtőgépszerelő, pelgrim hűtőszerviz, hűtőszekrény ajtó csere, mélyhűtő javítása aab szervíz, hűtőszerelés, fagyasztó szervíz, Hűtőgép meghibásodás esetén a legjobb megoldás, ha az aabszerviztől rendeli meg a hűtőgépjavítást, hűtőgépszerelést., bosch mosogatógép szervíz, siemens mosogatógép szerelő, hűtőgáz töltés, haztartasi-gepek-szervize

Mosógépek javítása, szervizelése

Szerelési díjak:
Minimum:2.500 Ft.
Maximum:4.900 Ft.

Kiszállási díjak:
Buda, Dél-Buda, Duna-köze, Dél-Pest: Jelenleg nem tudunk ezen területre szerelőt küldeni.
IV, XIV, XV, XVI: Díjtalan
I, II, XI, XII, XIX, XX, XXI, XXII, XXIII, a jelölt Észak-Buda területeken: 3000 Ft.
III, V, VI, VII, VIII, IX, X, XIII, XVII, XVIII: 2500 Ft.
a jelölt Észak-Pest területeken: 2000 Ft.

Díjkategóriák:
I.A készülék hibájának megállapítása (bevizsgálás) Ezt az összeget kizárólag abban az esetben kell kifizetni, amikor a készülék javítását nem kéri a megrendelő. 2.500 Ft.
II.A készülék különösebb megbontása nélkül elvégezhető javítások (szűrő tisztítás, ajtózár javítás, stb.) 3.500 Ft.
III.A készülék megbontásával járó összetettebb hiba javítása (csapágyazás, szivattyú csere, stb.) 4.900 Ft.
    Az esetlegesen szükséges alkatrész(ek) árát a fenti összegek nem tartalmazzák!AAB Szerviz a mosógépszerelésről
Elromlott mosógépe? Furcsa, hangos zajokat ad ki a mosógépe, vagy más rendellenességeket tapasztal? Nem centrifugáz? Nem engedi le a vizet, esetleg ereszt valahol? Ilyen és még számos más probléma megoldásában tud segíteni az AAB Szerviz! Szakszerű munkánk segítségével a mosógépe újra éveken át megbízhatóan fog működni! Erre az AAB Szerviz írásos garanciát is vállal Önnek!
A mosógép szerelő kollégáink nagy szaktudással, több éves gyakorlattal rendelkeznek, udvariasak és ügyfélközpontúak, tegyen próbára minket!

AAB Szerviz = Gyors, udvarias kiszolgálás, minőségi, garanciális munka!

Mosógépének meghibásodását az alábbi módokon jelezheti a kollégáink felé:
on-line: a hibabejelentő form segítségével, vagy telefonszámának meghagyásával.
AAB Szerviz Skype hívás
ügyfélszolgálatot tárcsázva.

Válasszon megbízható, minőségi munkát nyújtó mosógép szervizest, válassza az AAB Szervizt!Miért érdemes az AAB Szerviz mosógépszerelőivel javíttatnia mosógépét? MERT:
Gyors segítségnyújtás jellemezi munkánkat. Fontos számunkra, hogy a mosógépében keletkezett hibát mielőbb orvosoljuk, ne kelljen hosszú időn keresztül várakoznia. Időbeosztásunkat igyekszünk úgy kialakítani, hogy a mosógépszerelés időpontját az Ön számára legmegfelelőbb időpontban tudjuk elvégezni.
Ár-érték arányban a legjobbak vagyunk! (Sok mosógépszerelő és cég hirdeti azt, hogy nem számít fel kiszállási díjat, ellenben a szolgáltatási áraikban ez a díj többszörösen bele van építve. Cégünk csak a szolgáltatáshoz ténylegesen szükséges kiszállási díjat veszi alapul, a mosógép szerelési szolgáltatás díjai pedig kedvezőek! A nagyon alacsony ár, sokszor drágább a kicsit magasabbnál. Rossz minőségű, selejtes alkatrészt akár egy-két hónap múlva újra cserélnie kell és akkor el kell döntenie, hogy újra olyan olcsót választ, mint előzőleg és akkor bevállalja, hogy újra és újra mosógép szerelőt kell hívnia, vagy egy kicsit drágább mosógép javító szakembert hív, aki alapos, gondos munkát végez és minőségi alapanyagokkal és alkatrészekkel dolgozik.
AAB Szerviz - Mosógépek javítása, szerelése, karbantartása, szervize
1 év garanciát nyújtunk a mosógépszerelés során felhasznált alkatrész(ek)re és annak beépítésére.
A mosógép típusától függetlenül megjavítjuk készülékét.
A mosógép meghibásodásáról díjtalanul, gyorsan, hatékonyan tudja mosógépszerelőinket értesíteni a weboldalon található hibabejelentő form segítségével. A hibabejelentést követő 24 órán belül visszajelzünk, felvesszük Önnel telefonon a kapcsolatot.
Munkaidőben hétköznap általában 5-15 percen belül megtörténik!
Díjtalan a mosógép hibájának megállapítása! Mosógépjavítás megrendelése esetén.
Díjtalan műszeres érintésvédelmi vizsgálatot végzünk.
Minden típusú mosógép javítását, átvizsgálását, bekötését vállaljuk.
Megbízhatóak, elérhetőek, leellenőrizhetőek vagyunk!
Minőségi szolgáltatást nyújtunk! Ezt támasztják alá a következő tények:
 1. garanciára vonatkozó tevékenységet a működés során nagyon ritkán kellett érvényesíttetni.
 2. több mint 10 éves céges működés, szakmai tapasztalat és hozzáértés.
 3. Referenciák - nap, mint nap újabb elégedett vevőkkel bővül referencialistánk, a cég működése óta számos (több száz) magánszemély és cég jelezte vissza elégedettségét.Érdemes-e megtartani a régi, meghibásodott mosógépet?(Szereltetni, vagy újat vásárolni?)
Amikor egy háztartásban a mosógép meghibásodik, akkor szinte rendszerint felmerül a kérdés, hogy érdemes-e bajlódni a mosógép javításával, vagy egyszerűbb, kényelmesebb és nem utolsósorban költséghatékonyabb-e új mosógépet vásárolni? Első gondolatra talán az utóbbi lehetőség kézenfekvőbbnek, egyszerűbbnek tűnik, de azért mielőtt az ember meghozza a végső döntést érdemes feltárni a pontos helyzetet és mérlegelni. Ebbe a folyamatba ajánlott mosógép szakértő segítségét igénybe venni, mert a valós jó döntés csak így hozható meg! AAB Szerviz
Először is a mosógép szerelő tudja megmondani a mosógép alapos átvizsgálása során, hogy milyen gondja/gondjai vannak a mosógépünknek és várható-e a közeljövőben újabb mosógép alkatrészek elfáradása, illetve, hogy ezek a mosógépjavítások milyen költséget jelentenek a mosógép tulajdonos számára. A mosógép szerelő azt is meg tudja mondani, hogy a javítások után körülbelül mennyi idő lesz mosógépünk újabb problémamentes működési időszaka. Ez nem elhanyagolható szempont a döntés meghozatalában, mert azt tudni kell, hogy a gyártósorokról legördülő új mosógépek élettartama jóval kevesebb, mint egyes régi konstrukciójú mosógépeké. Másodsorban a mosógép szervizes be tudja azonosítani, hogy a mosógépünk milyen konstrukciójú, érdemes-e rá költeni. Nem utolsó sorban pedig nagy tapasztalattal rendelkeznek az új mosógépekkel kapcsolatban is, tanácsokat tudnak adni, melyek amelyek jobb minőségűek, vagy amelyek meghibásodása során a mosógépszerelés költséghatékonyabb.
Az új mosógépekkel kapcsolatban nem csak az a probléma, hogy míg a régi mosógépek élettartalma akár 10-15 év is volt, a mostaniak pár évig bírják, hanem az is, hogy a mosógép alkatrészeket sokszor nem lehet egyenként cserélni, hanem a gyártók többet egybeépítenek és a mosógép meghibásodásakor mindet cserélni kell és ezáltal az új mosógépek meghibásodás utáni szervizelése költségesebb lehet. Jó esély van arra, hogy az Ön jelenlegi mosógépét sokkal gazdaságosabb megjavítani, mint új készüléket vásárolni, mert a mosógép szervizelése után hosszabb ideig fog problémamentesen működni, mint egy új mosógép. Persze ez nem minden esetre igaz, mindenesetre érdemes az ügyben mosógépszerelő szakemberrel konzultálni!

 
Hasznos tanácsok, tippek, hogyan lesz mosógépe hosszú élettartalmú:
Óvakodjunk attól, hogy a mosógépünk párában, vízben álljon. A helységet mosás, illetve olyan tevékenységek után, amikor nagy pára keletkezik, alaposan szellőztessük ki, a kiömlött vizet töröljük fel! Ezáltal tudjuk védeni mosógépünket a korróziótól, rothadástól, gombásodástól, penészedéstől!
Ügyeljünk arra, hogy a mosógép és a fal, vagy bútorok között legyen legalább 20 cm távolság és semmiképp ne érjen közvetlenül hozzá.
A ruhák, a szennyes mosógépbe rakásakor idegen testek ne kerüljenek a mosógépbe (pl. pénz érme, tű, szög stb.) illetve a ruhákon lévő zipzárakat, gombokat kapcsolja össze, mert ezek nem csak a ruhában, de a mosógépben is károkat tudnak okozni.
Ne pakoljunk túl a mosógépet a szennyessel, mert a mosás és különösen a centrifugáshoz során árt a lengéscsillapítóknak az erős igénybevétel során elgyengülnek, csökkentve ezzel is a mosógépgép problémamentes élettartamát!
A mosás végeztével a vízzáró csapot zárjuk el és a dugót húzzuk ki a konnektorból.
Figyeljünk arra, hogy az elektromos kábel ne szorulhasson be a mosógép alá.
Mosás után érdemes a mosógép ajtaját nyitva hagyni.
A mosógép tisztításakor ne használjon maró, karcoló hatású tisztítószereket.
Havonta egyszer érdemes a szűrőt kitisztítani (tiszta folyóvízben ki kell öblíteni és ügyelni kell a szűrő pontos visszahelyezésére, hogy ne legyen szivárgás).
AAB Szerviz

 
Hasznos tanácsok a vízkő lerakódás megelőzésére, illetve a vízkő okozta mosógép meghibásodások megelőzésére:
A mosógép igénybevételétől függően, időszakosan (3-4 havonta) érdemes a mosógépet megtisztítani a külső-belső szennyeződésektől. Célszerű egy előmosás nélküli mosóprogramot elindítani szennyes nélkül úgy, hogy a mosógép mosószertartó fiókjaiba ecetet öntünk. Ezen tisztítás alkalmával kb. egy flakon (1 liter) ecet felhasználása javasolt. Ezután mindenképp meg kell nézni a szűrőt, hogy nem dugult-e el tisztítás során feloldott szennyeződésektől, elsősorban a vízkőtől.
Ha figyelni akarunk arra, hogy a mosógépünk ne vízkövesedjen el, akkor célszerű jó minőségű mosóport illetve valamilyen vízlágyítót alkalmazni a mosások alkalmával.

 
FONTOS!
A mosógépének tisztántartásáról, a mosógép karbantartásáról gondoskodhat a kezelési útmutató segítségével, viszont mosógép szerelésre és mosógép javításra ne vállalkozzon, mert egyrészt életveszélyes lehet, másrészt további károkat okozhat a mosógépben!

 
A mosógépszerelő hívása előtt érdemes ellenőrizni:
Ki van-e nyitva a vízcsap, ahonnan a mosógép a vizet veszi, illetve, hogy onnan tényleg folyik-e a víz.
A mosógép szűrője nem koszolódott-e el, nincs-e ott esetleg valamilyen idegen tárgy.
Van-e áram a konnektorban.
A fali vízleeresztő nyílása (a mosógép kifolyócsöve ide van bekötve), ahová a mosógépből eltávozik a víz, nincs-e eldugulva.

 
Egyéb tudnivalók:
Ritkán előfordulhat, hogy a mosógép hibatípusától függően a mosógépjavítás több alkalmat is igénybe vesz.
A mosógépszerelés az esetek 90%-ban a megrendelő lakásán történik, ott ahol a mosógép található.
Vannak olyan meghibásodások, apróbb működési problémák, amelyekben már telefonos beszélgetés során is segíteni tud Önnek mosógépszervizünk és mosógépszerelőink. Ezáltal a hiba, amely a mosógépben keletkezett akár a kiszállási díj és a mosógépszerelő munkájának megfizetése nélkül is orvosolható.
A garancia kizárólag a mosógépszerelőnk által cserélt alkatrészre és annak beépítésére vonatkozik!

 
Leggyakoribb mosógép hibajelenségek és lehetséges okai:
Nem indul el a mosógép
 
  Okai lehetnek:
 - Nincs áram a mosógép vezetékében.
 - Nincs megfelelőképp csatlakoztatva a mosógép a hálózathoz.
 - Nincs becsukva rendesen a mosógép ajtaja.
 - A mosógép nincs bekapcsolva.
A mosógép nem töltődik fel vízzel
 
  Okai lehetnek:
 - A vízcsap nincs kinyitva.
 - Túl kicsi a víznyomás.
 - A vízbeeresztő cső megtört, elrepedt.
 - A vízbeeresztő tömlő szűrője eltömődött.
 - Nem jön víz a vezetékből.
 - A mosógép ajtaja nincs rendesen becsukva.
A mosógép erőteljesen rázkódik centrifugálás közben
 
  Okai lehetnek:
 - A mosógép egyenetlen felszínen áll.
 - A mosógép túl lett terhelve, több szennyes lett beletéve, mint amennyit lehet.
 - Valami a mosógép alá szorult.
 
   
A mosógép leáll a program befejezése előtt
 
  Okai lehetnek:
 - Víz vagy áramkimaradás.
 - A mosógép áztató programot hajt végre.
A mosógép nem szivattyúzik
 
  Okai lehetnek:
 - A vízleeresztő tömlő elzáródott.
Túlzott habzás a forgódobban (esetleg eléri a mosószeres fiókot is)
 
  Okai lehetnek:
 - Nem megfelelő minőségű mosószer használat.
 - Túlzott mennyiségű mosószer.
További gyakori hibák, amely felmerülésénél mindenképp mosógép karbantartó szakember segítségére van szükség:
 
 - A mosógép nem melegíti a vizet.
 - A mosógép nem ürít.
 - A mosógép nem centrifugál.
 - mosógép furcsa hangot/hangokat ad ki.
 - Nem forog a dob.

Mosógép típusok, amelyek javítását végeztük:
AEG, Ardo, Ariston, Bauknecht, Beko, Bosch, Candy, Daewoo, Delton, Elektrolux, Energolux, Energomat, Fagor, Gorenje, Hajdú, Iberna, Ignis, Indesit, LG, Matura, Midimat, Miele, Minimat, NDK, Polgár, Privileg, Samsung, Siemens, Siwamat, Teka, Whirlpool, Zanussi, Zerowatt

 
Szeretné, hogy lakásában megfelelő komfortérzete legyen?
Válasszon minőségi klímát! >>> Minőségi klímák <<<
 
Lakások, irodák, üzlethelységek komplett elektromos hálózatának kiépítése, javítása. >>> Villanyszerelés <<<
AAB szeviz - Whirlpool mosógép javítás, a következő területeken:
Budapest:
Whirlpool mosógép javítás Budapest I. kerület
Whirlpool mosógép javítás Budapest II. kerület
Whirlpool mosógép javítás Budapest III. kerület
Whirlpool mosógép javítás Budapest IV. kerület
Whirlpool mosógép javítás Budapest V. kerület
Whirlpool mosógép javítás Budapest VI. kerület
Whirlpool mosógép javítás Budapest VII. kerület
Whirlpool mosógép javítás Budapest VIII. kerület
Whirlpool mosógép javítás Várkerület
Whirlpool mosógép javítás Adyliget, Hűvösvölgy
Whirlpool mosógép javítás Óbuda, Békásmegyer
Whirlpool mosógép javítás Újpest
Whirlpool mosógép javítás Lipótváros
Whirlpool mosógép javítás Terézváros
Whirlpool mosógép javítás Erzsébetváros
Whirlpool mosógép javítás Józsefváros
Whirlpool mosógép javítás Budapest IX. kerület
Whirlpool mosógép javítás Budapest X. kerület
Whirlpool mosógép javítás Budapest XI. kerület
Whirlpool mosógép javítás Budapest XII. kerület
Whirlpool mosógép javítás Budapest XIII. kerület
Whirlpool mosógép javítás Budapest XIV. kerület
Whirlpool mosógép javítás Budapest XV. kerület
Whirlpool mosógép javítás Budapest XVI. kerület
Whirlpool mosógép javítás Ferencváros
Whirlpool mosógép javítás Kőbánya
Whirlpool mosógép javítás Újbuda
Whirlpool mosógép javítás Hegyvidék
Whirlpool mosógép javítás Angyalföld
Whirlpool mosógép javítás Zugló
Whirlpool mosógép javítás Rákospalota, Újpalota
Whirlpool mosógép javítás Árpádföld, Cinkota
Whirlpool mosógép javítás Budapest XVII. kerület
Whirlpool mosógép javítás Budapest XVIII. kerület
Whirlpool mosógép javítás Budapest XIX. kerület
Whirlpool mosógép javítás Budapest XX. kerület
Whirlpool mosógép javítás Budapest XXI. kerület
Whirlpool mosógép javítás Budapest XXII. kerület
Whirlpool mosógép javítás Budapest XXIII. Kerület
Whirlpool mosógép javítás Rákosmente
Whirlpool mosógép javítás Pestszentlőrinc, Pestszentimre
Whirlpool mosógép javítás Kispest
Whirlpool mosógép javítás Pesterzsébet
Whirlpool mosógép javítás Csepel
Whirlpool mosógép javítás Budafok Tétény
Whirlpool mosógép javítás Soroksár
Budapest vonzáskörzete:
Whirlpool mosógép javítás, Dunakeszi
Whirlpool mosógép javítás, Göd
Whirlpool mosógép javítás, Pest megye