Navigáció

Főoldal
Mosógép javítás
Mosogatógép javítás
Hűtőgép, fagyasztó javítás
Klíma javítás
Szárítógép javítás
Ipari gépek javítása
 
Meghibásodás bejelentése
Elérhetőség / Visszahívás
Magunkról
Állásajánlatok
 
 
Tartalom
hűtőgépszerviz, mogatógép javítás, keresse a hűtőgépszervizünket, ajtómágnes, fagyasztó szervíz, electrolux alkatrész, aab elektro komplex bt., mosógép szerelő, mosógatógép javítás, Tegye próbára a hűtőgépszerviz munkatársait, mennyibe kerül a hűtőjavítás?, Mosógépszerelő kolléga nagy tapasztalattal rendelkezik., aab szervíz hűtőgépszerelő, aab komplex bt, mélyhűtő javítása aab szervíz, mosogép dobcsere, Hűtőgép szerviz budapesten, hűtőszekrény javítás, ardó mosógép szervíz, aab komplex bt, elektrokomplex bt., mosogatogep szivattyu motor, tapasztalt mosógépszerelő szakember, info@aabszerviz.hu, ajtómágnes hűtőszekrény, aab elektro komplex bt, daewoo hűtőgépjavítás, Mosógépszerelőket keres?, matsui szervíz mosogatógép, mosogatogep futobetet, fagyasztószekrény javítás tiszafüred, hűtőgép szerviz, siemens mosogatógép szerelő, indesit mosógép szerelő, mosógép javítás, mosógép szerevíz, mosógép szerelő igény esetén kérem keresse ügyfélszolgálatunkat, info@háztartási-gepek-szervize.hu, hűtőgép ajtómágnes, mélyhűtő javítása, whirpool hűtő szervíz, Budapesten javítanak a hűtőgépszerelők vagy a hűtőszerviz munkatársai?, Hűtőgép javítás vagy hűtőgépszerelés miatt információra van szüksége?, hűtő ajtómágnes, www.aabszerviz.hu, aab bt, hűtőjavítás, mosogatógép ajtózár csere, mosogatógép szerviz, hűtő szerelő xix. ker, candy mosogatógép alkatrész, zanussi lehel hűtő alkatrészek, hűtőgép javítás esetén kell kiszállási díjat fizetnem?

Mosógépek javítása, szervizelése

Szerelési díjak:
Minimum:2.500 Ft.
Maximum:4.900 Ft.

Kiszállási díjak:
Buda, Dél-Buda, Duna-köze, Dél-Pest: Jelenleg nem tudunk ezen területre szerelőt küldeni.
IV, XIV, XV, XVI: Díjtalan
I, II, XI, XII, XIX, XX, XXI, XXII, XXIII, a jelölt Észak-Buda területeken: 3000 Ft.
III, V, VI, VII, VIII, IX, X, XIII, XVII, XVIII: 2500 Ft.
a jelölt Észak-Pest területeken: 2000 Ft.

Díjkategóriák:
I.A készülék hibájának megállapítása (bevizsgálás) Ezt az összeget kizárólag abban az esetben kell kifizetni, amikor a készülék javítását nem kéri a megrendelő. 2.500 Ft.
II.A készülék különösebb megbontása nélkül elvégezhető javítások (szűrő tisztítás, ajtózár javítás, stb.) 3.500 Ft.
III.A készülék megbontásával járó összetettebb hiba javítása (csapágyazás, szivattyú csere, stb.) 4.900 Ft.
    Az esetlegesen szükséges alkatrész(ek) árát a fenti összegek nem tartalmazzák!AAB Szerviz a mosógépszerelésről
Elromlott mosógépe? Furcsa, hangos zajokat ad ki a mosógépe, vagy más rendellenességeket tapasztal? Nem centrifugáz? Nem engedi le a vizet, esetleg ereszt valahol? Ilyen és még számos más probléma megoldásában tud segíteni az AAB Szerviz! Szakszerű munkánk segítségével a mosógépe újra éveken át megbízhatóan fog működni! Erre az AAB Szerviz írásos garanciát is vállal Önnek!
A mosógép szerelő kollégáink nagy szaktudással, több éves gyakorlattal rendelkeznek, udvariasak és ügyfélközpontúak, tegyen próbára minket!

AAB Szerviz = Gyors, udvarias kiszolgálás, minőségi, garanciális munka!

Mosógépének meghibásodását az alábbi módokon jelezheti a kollégáink felé:
on-line: a hibabejelentő form segítségével, vagy telefonszámának meghagyásával.
AAB Szerviz Skype hívás
ügyfélszolgálatot tárcsázva.

Válasszon megbízható, minőségi munkát nyújtó mosógép szervizest, válassza az AAB Szervizt!Miért érdemes az AAB Szerviz mosógépszerelőivel javíttatnia mosógépét? MERT:
Gyors segítségnyújtás jellemezi munkánkat. Fontos számunkra, hogy a mosógépében keletkezett hibát mielőbb orvosoljuk, ne kelljen hosszú időn keresztül várakoznia. Időbeosztásunkat igyekszünk úgy kialakítani, hogy a mosógépszerelés időpontját az Ön számára legmegfelelőbb időpontban tudjuk elvégezni.
Ár-érték arányban a legjobbak vagyunk! (Sok mosógépszerelő és cég hirdeti azt, hogy nem számít fel kiszállási díjat, ellenben a szolgáltatási áraikban ez a díj többszörösen bele van építve. Cégünk csak a szolgáltatáshoz ténylegesen szükséges kiszállási díjat veszi alapul, a mosógép szerelési szolgáltatás díjai pedig kedvezőek! A nagyon alacsony ár, sokszor drágább a kicsit magasabbnál. Rossz minőségű, selejtes alkatrészt akár egy-két hónap múlva újra cserélnie kell és akkor el kell döntenie, hogy újra olyan olcsót választ, mint előzőleg és akkor bevállalja, hogy újra és újra mosógép szerelőt kell hívnia, vagy egy kicsit drágább mosógép javító szakembert hív, aki alapos, gondos munkát végez és minőségi alapanyagokkal és alkatrészekkel dolgozik.
AAB Szerviz - Mosógépek javítása, szerelése, karbantartása, szervize
1 év garanciát nyújtunk a mosógépszerelés során felhasznált alkatrész(ek)re és annak beépítésére.
A mosógép típusától függetlenül megjavítjuk készülékét.
A mosógép meghibásodásáról díjtalanul, gyorsan, hatékonyan tudja mosógépszerelőinket értesíteni a weboldalon található hibabejelentő form segítségével. A hibabejelentést követő 24 órán belül visszajelzünk, felvesszük Önnel telefonon a kapcsolatot.
Munkaidőben hétköznap általában 5-15 percen belül megtörténik!
Díjtalan a mosógép hibájának megállapítása! Mosógépjavítás megrendelése esetén.
Díjtalan műszeres érintésvédelmi vizsgálatot végzünk.
Minden típusú mosógép javítását, átvizsgálását, bekötését vállaljuk.
Megbízhatóak, elérhetőek, leellenőrizhetőek vagyunk!
Minőségi szolgáltatást nyújtunk! Ezt támasztják alá a következő tények:
 1. garanciára vonatkozó tevékenységet a működés során nagyon ritkán kellett érvényesíttetni.
 2. több mint 10 éves céges működés, szakmai tapasztalat és hozzáértés.
 3. Referenciák - nap, mint nap újabb elégedett vevőkkel bővül referencialistánk, a cég működése óta számos (több száz) magánszemély és cég jelezte vissza elégedettségét.Érdemes-e megtartani a régi, meghibásodott mosógépet?(Szereltetni, vagy újat vásárolni?)
Amikor egy háztartásban a mosógép meghibásodik, akkor szinte rendszerint felmerül a kérdés, hogy érdemes-e bajlódni a mosógép javításával, vagy egyszerűbb, kényelmesebb és nem utolsósorban költséghatékonyabb-e új mosógépet vásárolni? Első gondolatra talán az utóbbi lehetőség kézenfekvőbbnek, egyszerűbbnek tűnik, de azért mielőtt az ember meghozza a végső döntést érdemes feltárni a pontos helyzetet és mérlegelni. Ebbe a folyamatba ajánlott mosógép szakértő segítségét igénybe venni, mert a valós jó döntés csak így hozható meg! AAB Szerviz
Először is a mosógép szerelő tudja megmondani a mosógép alapos átvizsgálása során, hogy milyen gondja/gondjai vannak a mosógépünknek és várható-e a közeljövőben újabb mosógép alkatrészek elfáradása, illetve, hogy ezek a mosógépjavítások milyen költséget jelentenek a mosógép tulajdonos számára. A mosógép szerelő azt is meg tudja mondani, hogy a javítások után körülbelül mennyi idő lesz mosógépünk újabb problémamentes működési időszaka. Ez nem elhanyagolható szempont a döntés meghozatalában, mert azt tudni kell, hogy a gyártósorokról legördülő új mosógépek élettartama jóval kevesebb, mint egyes régi konstrukciójú mosógépeké. Másodsorban a mosógép szervizes be tudja azonosítani, hogy a mosógépünk milyen konstrukciójú, érdemes-e rá költeni. Nem utolsó sorban pedig nagy tapasztalattal rendelkeznek az új mosógépekkel kapcsolatban is, tanácsokat tudnak adni, melyek amelyek jobb minőségűek, vagy amelyek meghibásodása során a mosógépszerelés költséghatékonyabb.
Az új mosógépekkel kapcsolatban nem csak az a probléma, hogy míg a régi mosógépek élettartalma akár 10-15 év is volt, a mostaniak pár évig bírják, hanem az is, hogy a mosógép alkatrészeket sokszor nem lehet egyenként cserélni, hanem a gyártók többet egybeépítenek és a mosógép meghibásodásakor mindet cserélni kell és ezáltal az új mosógépek meghibásodás utáni szervizelése költségesebb lehet. Jó esély van arra, hogy az Ön jelenlegi mosógépét sokkal gazdaságosabb megjavítani, mint új készüléket vásárolni, mert a mosógép szervizelése után hosszabb ideig fog problémamentesen működni, mint egy új mosógép. Persze ez nem minden esetre igaz, mindenesetre érdemes az ügyben mosógépszerelő szakemberrel konzultálni!

 
Hasznos tanácsok, tippek, hogyan lesz mosógépe hosszú élettartalmú:
Óvakodjunk attól, hogy a mosógépünk párában, vízben álljon. A helységet mosás, illetve olyan tevékenységek után, amikor nagy pára keletkezik, alaposan szellőztessük ki, a kiömlött vizet töröljük fel! Ezáltal tudjuk védeni mosógépünket a korróziótól, rothadástól, gombásodástól, penészedéstől!
Ügyeljünk arra, hogy a mosógép és a fal, vagy bútorok között legyen legalább 20 cm távolság és semmiképp ne érjen közvetlenül hozzá.
A ruhák, a szennyes mosógépbe rakásakor idegen testek ne kerüljenek a mosógépbe (pl. pénz érme, tű, szög stb.) illetve a ruhákon lévő zipzárakat, gombokat kapcsolja össze, mert ezek nem csak a ruhában, de a mosógépben is károkat tudnak okozni.
Ne pakoljunk túl a mosógépet a szennyessel, mert a mosás és különösen a centrifugáshoz során árt a lengéscsillapítóknak az erős igénybevétel során elgyengülnek, csökkentve ezzel is a mosógépgép problémamentes élettartamát!
A mosás végeztével a vízzáró csapot zárjuk el és a dugót húzzuk ki a konnektorból.
Figyeljünk arra, hogy az elektromos kábel ne szorulhasson be a mosógép alá.
Mosás után érdemes a mosógép ajtaját nyitva hagyni.
A mosógép tisztításakor ne használjon maró, karcoló hatású tisztítószereket.
Havonta egyszer érdemes a szűrőt kitisztítani (tiszta folyóvízben ki kell öblíteni és ügyelni kell a szűrő pontos visszahelyezésére, hogy ne legyen szivárgás).
AAB Szerviz

 
Hasznos tanácsok a vízkő lerakódás megelőzésére, illetve a vízkő okozta mosógép meghibásodások megelőzésére:
A mosógép igénybevételétől függően, időszakosan (3-4 havonta) érdemes a mosógépet megtisztítani a külső-belső szennyeződésektől. Célszerű egy előmosás nélküli mosóprogramot elindítani szennyes nélkül úgy, hogy a mosógép mosószertartó fiókjaiba ecetet öntünk. Ezen tisztítás alkalmával kb. egy flakon (1 liter) ecet felhasználása javasolt. Ezután mindenképp meg kell nézni a szűrőt, hogy nem dugult-e el tisztítás során feloldott szennyeződésektől, elsősorban a vízkőtől.
Ha figyelni akarunk arra, hogy a mosógépünk ne vízkövesedjen el, akkor célszerű jó minőségű mosóport illetve valamilyen vízlágyítót alkalmazni a mosások alkalmával.

 
FONTOS!
A mosógépének tisztántartásáról, a mosógép karbantartásáról gondoskodhat a kezelési útmutató segítségével, viszont mosógép szerelésre és mosógép javításra ne vállalkozzon, mert egyrészt életveszélyes lehet, másrészt további károkat okozhat a mosógépben!

 
A mosógépszerelő hívása előtt érdemes ellenőrizni:
Ki van-e nyitva a vízcsap, ahonnan a mosógép a vizet veszi, illetve, hogy onnan tényleg folyik-e a víz.
A mosógép szűrője nem koszolódott-e el, nincs-e ott esetleg valamilyen idegen tárgy.
Van-e áram a konnektorban.
A fali vízleeresztő nyílása (a mosógép kifolyócsöve ide van bekötve), ahová a mosógépből eltávozik a víz, nincs-e eldugulva.

 
Egyéb tudnivalók:
Ritkán előfordulhat, hogy a mosógép hibatípusától függően a mosógépjavítás több alkalmat is igénybe vesz.
A mosógépszerelés az esetek 90%-ban a megrendelő lakásán történik, ott ahol a mosógép található.
Vannak olyan meghibásodások, apróbb működési problémák, amelyekben már telefonos beszélgetés során is segíteni tud Önnek mosógépszervizünk és mosógépszerelőink. Ezáltal a hiba, amely a mosógépben keletkezett akár a kiszállási díj és a mosógépszerelő munkájának megfizetése nélkül is orvosolható.
A garancia kizárólag a mosógépszerelőnk által cserélt alkatrészre és annak beépítésére vonatkozik!

 
Leggyakoribb mosógép hibajelenségek és lehetséges okai:
Nem indul el a mosógép
 
  Okai lehetnek:
 - Nincs áram a mosógép vezetékében.
 - Nincs megfelelőképp csatlakoztatva a mosógép a hálózathoz.
 - Nincs becsukva rendesen a mosógép ajtaja.
 - A mosógép nincs bekapcsolva.
A mosógép nem töltődik fel vízzel
 
  Okai lehetnek:
 - A vízcsap nincs kinyitva.
 - Túl kicsi a víznyomás.
 - A vízbeeresztő cső megtört, elrepedt.
 - A vízbeeresztő tömlő szűrője eltömődött.
 - Nem jön víz a vezetékből.
 - A mosógép ajtaja nincs rendesen becsukva.
A mosógép erőteljesen rázkódik centrifugálás közben
 
  Okai lehetnek:
 - A mosógép egyenetlen felszínen áll.
 - A mosógép túl lett terhelve, több szennyes lett beletéve, mint amennyit lehet.
 - Valami a mosógép alá szorult.
 
   
A mosógép leáll a program befejezése előtt
 
  Okai lehetnek:
 - Víz vagy áramkimaradás.
 - A mosógép áztató programot hajt végre.
A mosógép nem szivattyúzik
 
  Okai lehetnek:
 - A vízleeresztő tömlő elzáródott.
Túlzott habzás a forgódobban (esetleg eléri a mosószeres fiókot is)
 
  Okai lehetnek:
 - Nem megfelelő minőségű mosószer használat.
 - Túlzott mennyiségű mosószer.
További gyakori hibák, amely felmerülésénél mindenképp mosógép karbantartó szakember segítségére van szükség:
 
 - A mosógép nem melegíti a vizet.
 - A mosógép nem ürít.
 - A mosógép nem centrifugál.
 - mosógép furcsa hangot/hangokat ad ki.
 - Nem forog a dob.

Mosógép típusok, amelyek javítását végeztük:
AEG, Ardo, Ariston, Bauknecht, Beko, Bosch, Candy, Daewoo, Delton, Elektrolux, Energolux, Energomat, Fagor, Gorenje, Hajdú, Iberna, Ignis, Indesit, LG, Matura, Midimat, Miele, Minimat, NDK, Polgár, Privileg, Samsung, Siemens, Siwamat, Teka, Whirlpool, Zanussi, Zerowatt

 
Szeretné, hogy lakásában megfelelő komfortérzete legyen?
Válasszon minőségi klímát! >>> Minőségi klímák <<<
 
Lakások, irodák, üzlethelységek komplett elektromos hálózatának kiépítése, javítása. >>> Villanyszerelés <<<
AAB szeviz - Zanussi mosógép javítás, a következő területeken:
Budapest:
Zanussi mosógép javítás Budapest I. kerület
Zanussi mosógép javítás Budapest II. kerület
Zanussi mosógép javítás Budapest III. kerület
Zanussi mosógép javítás Budapest IV. kerület
Zanussi mosógép javítás Budapest V. kerület
Zanussi mosógép javítás Budapest VI. kerület
Zanussi mosógép javítás Budapest VII. kerület
Zanussi mosógép javítás Budapest VIII. kerület
Zanussi mosógép javítás Várkerület
Zanussi mosógép javítás Adyliget, Hűvösvölgy
Zanussi mosógép javítás Óbuda, Békásmegyer
Zanussi mosógép javítás Újpest
Zanussi mosógép javítás Lipótváros
Zanussi mosógép javítás Terézváros
Zanussi mosógép javítás Erzsébetváros
Zanussi mosógép javítás Józsefváros
Zanussi mosógép javítás Budapest IX. kerület
Zanussi mosógép javítás Budapest X. kerület
Zanussi mosógép javítás Budapest XI. kerület
Zanussi mosógép javítás Budapest XII. kerület
Zanussi mosógép javítás Budapest XIII. kerület
Zanussi mosógép javítás Budapest XIV. kerület
Zanussi mosógép javítás Budapest XV. kerület
Zanussi mosógép javítás Budapest XVI. kerület
Zanussi mosógép javítás Ferencváros
Zanussi mosógép javítás Kőbánya
Zanussi mosógép javítás Újbuda
Zanussi mosógép javítás Hegyvidék
Zanussi mosógép javítás Angyalföld
Zanussi mosógép javítás Zugló
Zanussi mosógép javítás Rákospalota, Újpalota
Zanussi mosógép javítás Árpádföld, Cinkota
Zanussi mosógép javítás Budapest XVII. kerület
Zanussi mosógép javítás Budapest XVIII. kerület
Zanussi mosógép javítás Budapest XIX. kerület
Zanussi mosógép javítás Budapest XX. kerület
Zanussi mosógép javítás Budapest XXI. kerület
Zanussi mosógép javítás Budapest XXII. kerület
Zanussi mosógép javítás Budapest XXIII. Kerület
Zanussi mosógép javítás Rákosmente
Zanussi mosógép javítás Pestszentlőrinc, Pestszentimre
Zanussi mosógép javítás Kispest
Zanussi mosógép javítás Pesterzsébet
Zanussi mosógép javítás Csepel
Zanussi mosógép javítás Budafok Tétény
Zanussi mosógép javítás Soroksár
Budapest vonzáskörzete:
Zanussi mosógép javítás, Dunakeszi
Zanussi mosógép javítás, Göd
Zanussi mosógép javítás, Pest megye