Navigáció

Főoldal
Mosógép javítás
Mosogatógép javítás
Hűtőgép, fagyasztó javítás
Klíma javítás
Szárítógép javítás
Ipari gépek javítása
 
Meghibásodás bejelentése
Elérhetőség / Visszahívás
Magunkról
Állásajánlatok
 
 
Tartalom
mosogatógép javitó szerviz, hűtőszekrény ajtó csere, mosógép ékszíj csere ára, szárítógép alkatrész, Mosógépszerelő IV kerületben., whirpool hűtő szervíz, háztartási gépek szervizei, zanussi mosogatógép alkatrész, Mosógépszerelő vállal Budapesten mosógépszerelést, mosógép javítást, mosógép szervizelést., Mosógépszerelő XIV kerületben ., kávédaráló javítása, mosogatógépjavítás xi. kerület, hűtőgép indító, Ariston mosógép szerviz javítás és hibabejelentés., mélyhűtő javítás, ááb, mosogatógép keringető szivattyú ára, samsung hűtőszekrény javítás, Elromlott mosógépének javítását vállalljuk., Dunakeszi mosógépszerelő és mosógépszerviz., mosogatógép szervíz xi, Hol találok profi hűtőgépszervizt?, Dunakeszi hűtőgépszerviz, indesit mosogatógép szerelő, kávédaráló, Mosógépszerelőket keres?, budapest hűtőgép szerviz, whirpool kompresszor csere, elektro-komplex kft., aab szervíz mérnök, Budapesti hűtőgép szerviz. Garanciával, hűtőgépszerviz, mosógépjavító, pátyon mosogatógépek javítása, mosogatógép javítása, whirlpool arc5550 alkatrész, fagyasztószekrény javítás nyíregyháza, elektro-komplex kft., Mosógép szerviz, mosógép javítás újpesten., automata mosógépjavítás, info@aabszerviz.hu, hűtő szerviz, automata mosógép szerelő, aabszerviz.hu, Mosógépszerelőket keres?, bosch mosogatógép szervíz, alkatrész kereső, Hívja hűtőgépszerelőnket, ha kiszúrta a hűtőgépét., Ariston mosógép szerviz javítás és hibabejelentés., keringető szivattyú javítás, hűtőszerviz

Mosogatógépek javítása, szervizelése

Szerelési díjak:
Minimum:2.500 Ft.
Maximum:5.400 Ft.

Kiszállási díjak:
Buda, Dél-Buda, Duna-köze, Dél-Pest: Jelenleg nem tudunk ezen területre szerelőt küldeni.
IV, XIV, XV, XVI: Díjtalan
I, II, XII, XIX: 3000 Ft.
XI, XX, XXI, XXII, XXIII, a jelölt Észak-Buda területeken: 3.000 Ft.
III, V, VI, VII, VIII, IX, X, XIII, XVII, XVIII: 2.500 Ft.
a jelölt Észak-Pest területeken: 2.000 Ft.

Díjkategóriák:
I.A készülék hibájának megállapítása (bevizsgálás) Ezt az összeget kizárólag abban az esetben kell kifizetni, amikor a készülék javítását nem kéri a megrendelő. 2.500 Ft.
II.A készülék különösebb megbontása nélkül elvégezhető javítások (szűrő tisztítás, ajtózár javítás, karok tisztítása, stb.) 3.900 Ft.
III.A készülék megbontásával járó összetettebb hiba javítása (keringető szivattyú-, pumpa-, vezérlőpanel csere, stb.) 5.400 Ft
    Az esetlegesen szükséges alkatrész(ek) árát a fenti összegek nem tartalmazzák!AAB szerviz a mosogatógépszerelésről
Mosogatógép készüléke működése során rendellenességet tapasztal, esetleg egyáltalán nem üzemel?
Tudni szeretné, hogy mennyibe kerülne a javítás, egyáltalán érdemes-e megjavítania a mosogatógépét? Tudni szeretné, hol talál megbízható mosogatógép szerelőt, aki tisztességes árakkal dolgozik és minőségi munkát végez?
Amennyiben szeretné, hogy mosogatógépét gyorsan, hatékonyan megszereljék és a mosogatógép javításra garanciát vállaljanak, akkor Önnek az AAB Szerviz mosogatógép szerelőjére van szüksége!

A mosogatógép javító kollégák nem csak a hiba elhárításában nyújtanak segítséget, hanem hasznos tanácsokkal is ellátják. Előfordulhat az is, hogy olyan meghibásodás van a mosogatógépben, amelynek javítása az adott mosogatógép alkatrésztől függően nagyon sokba kerül, ilyenkor nem biztos, hogy megéri megjavíttatni a mosogatógépét! A mosogatógép szerelő szakembereink alaposan átvizsgálják a mosogatógépet és megmondják érdemes-e javíttatni, illetve ha nem elmondják milyen szempontok figyelembevételével célszerű új mosogatógépet vásárolni.Miért érdemes az AAB Szerviz mosogatógépszerelőivel javíttatnia mosogatógépét? MERT:
Gyors segítségnyújtás jellemezi munkánkat. Fontos számunkra, hogy a mosogatógépében keletkezett hibát mielőbb orvosoljuk, ne kelljen hosszú időn keresztül várakoznia. Időbeosztásunkat igyekszünk úgy kialakítani, hogy a mosogatógépszerelés időpontját az Ön számára legmegfelelőbb időpontban tudjuk elvégezni.
Ár-érték arányban a legjobbak vagyunk! (Sok mosogatógépszerelő és cég hirdeti azt, hogy nem számít fel kiszállási díjat, ellenben a szolgáltatási áraikban ez a díj többszörösen bele van építve. Cégünk csak a szolgáltatáshoz ténylegesen szükséges kiszállási díjat veszi alapul, a mosogatógép szerelési szolgáltatás díjai pedig kedvezőek! A nagyon alacsony ár, sokszor drágább a kicsit magasabbnál. Rossz minőségű, selejtes alkatrészt akár egy-két hónap múlva újra cserélnie kell és akkor el kell döntenie, hogy újra olyan olcsót választ, mint előzőleg és akkor bevállalja, hogy újra és újra mosogatógép szerelőt kell hívnia, vagy egy kicsit drágább mosogatógép javító szakembert hív, aki alapos, gondos munkát végez és minőségi alapanyagokkal és alkatrészekkel dolgozik.
AAB Szerviz - Mosogatógépek javítása, szerelése, karbantartása, szervize
1 év garanciát nyújtunk a mosogatógépszerelés során felhasznált alkatrész(ek)re és annak beépítésére.
A mosogatógép típusától függetlenül megjavítjuk készülékét.
A mosogatógép meghibásodásáról díjtalanul, gyorsan, hatékonyan tudja mosogatógépszerelőinket értesíteni a weboldalon található hibabejelentő form segítségével. A hibabejelentést követő 24 órán belül visszajelzünk, felvesszük Önnel telefonon a kapcsolatot.
Munkaidőben hétköznap általában 5-15 percen belül megtörténik!
Díjtalan a mosogatógép hibájának megállapítása! Mosogatógépjavítás megrendelése esetén.
Díjtalan műszeres érintésvédelmi vizsgálatot végzünk.
Minden típusú mosogatógép javítását, átvizsgálását, bekötését vállaljuk.
Megbízhatóak, elérhetőek, leellenőrizhetőek vagyunk!
Minőségi szolgáltatást nyújtunk! Ezt támasztják alá a következő tények:
 1. garanciára vonatkozó tevékenységet a működés során nagyon ritkán kellett érvényesíttetni.
 2. több mint 10 éves céges működés, szakmai tapasztalat és hozzáértés.
 3. Referenciák - nap, mint nap újabb elégedett vevőkkel bővül referencialistánk, a cég működése óta számos (több száz) magánszemély és cég jelezte vissza elégedettségét.Hasznos tanácsok, tippek, hogyan lesz mosogatógépe hosszú élettartalmú:
Minden mosogatógépnek, háztartási eszköznek eljön az idő, amikor meghibásodik. Ez ellen nem tudunk tenni, de azért igen, hogy a lehető legkésőbb legyen ez az időpont.
Tartsa meg a vásárláskor a mosogatógép készülékéhez kapott használati utasítást és a használatra, tisztításra, karbantartásra vonatkozó leírások szerint járjon el.
A készülék rendszeres ellenőrzése és karbantartása segít a hibák elkerülésében. Szenteljen figyelmet a mosogatógépére és ezáltal a készülék hosszú élettartamú lesz.
 
Fontos, hogy a mosogatógépbe csak olyan edényeket, eszközöket helyezzen, amelyeket a használati utasításban engedélyeznek, mert bizonyos anyagok, sérült eszközök a mosogatógép meghibásodásához vezethetnek!
A mosogatógépet tartsa megfelelő távolságra a faltól és a bútoroktól (kb. 5-10 cm-re, de ezt az adatot az adott mosogatógép gyártó a használati utasításban pontosan megadja)

 
FONTOS!
A mosogatógép tisztántartásáról, karbantartásáról gondoskodhat a gyártó által mellékelt kezelési útmutató segítségével, viszont a mosogatógép javítására ne vállalkozzon, mert egyrészt életveszélyes lehet, másrészt további károkat okozhat a mosogatógépben!

 
Egyéb tudnivalók:
Ritkán előfordulhat, hogy a mosogatógép hibatípusától függően a mosogatógép javítás több alkalmat is igénybe vesz.
A mosogatógép szerelés a megrendelő lakásán történik, ott ahol a mosogatógép található.
Vannak olyan meghibásodások, apróbb működési problémák, amelyekben már telefonos beszélgetés során is segíteni tud Önnek mosogatógép szervizünk és mosogatógép gépszerelőink. Ezáltal a hiba, amely a mosogatógépben keletkezett akár a kiszállási díj és a mosogatógép szerelő munkájának megfizetése nélkül is orvosolható.
A garancia a mosogatógép szerelőnk által korrigált hibára és az adott hiba elhárításához adott mosógép alkatrészre vonatkozik.

 
A mosogatógépszerelő hívása előtt érdemes ellenőrizni:
AAB Szerviz - Mosogatógépek javítása, szerelése, karbantartása, szervize Érdemes összeírni, összeszedni pontosan, hogy mik azok amik eltérnek a megszokottól, illetve érdemes ellenőrizni egy-két dolgot, például:
 
csatlakoztatva van-e a mosogatógép az elektromos hálózathoz
kap-e a mosogatógép megfelelő vízellátást
nincsenek-e eldugulva a szűrők
nem maradtak-e törött edénydarabok a mosogatógépben

 
HIBAJELENSÉGEK ÉS LEHETSÉGES OKAIK:
A készülék nem indul el
 
  Okai lehetnek:
 - Lehet, hogy nincs csatlakoztatva a készülék az elektromos hálózathoz.
 - A mosogatógép ajtaja nincs rendesen becsukva.
 - Nincs kinyitva a vízcsap.
 - Eltömődött a szűrő a vízbevezetőnél (ezt könnyedén ellenőrizheti).
Túl sok hab van a mosogatógépben
 
  Okai lehetnek:
 - Mosogatószer került az öblítő rekeszbe.
 - Túl sok mennyiségű mosogatószer került a gépbe.
A mosogatógép működése közben furcsa zajok hallatszódnak
 
  Okai lehetnek:
 - A mosogatókar nekiütközik az edénynek.
 - Az edények nincsenek megfelelően elrendezve a mosogatógépben.
 
   
A program lejárta után víz marad a mosogatógépben
 
  Okai lehetnek:
 - A lefolyóvíz tömlő eltömődött.
 - Eltömődtek a szűrők.
 - A program még nem fejeződött be.
A program lejárta után ételmaradék marad a mosogatógépben
 
  Okai lehetnek:
 - Az edények elrendezése nem megfelelő a mosogatógépben és a vízsugár nem érte megfelelőképpen.
 - Kevés, vagy gyenge hatású a tisztítószer.
 - Eltömődtek a sziták.
 - A forgókart az ételmaradék eltömítette.
Bizonyos foltok (pl. rúzs) a program során az edényeken maradnak
 
  Okai lehetnek:
 - Nem megfelelő minőségű és hatású tisztítószer alkalmazása.
Rozsdanyomok maradnak az edényeken
 
 - Túl magas a mosogatógép sótartalma.
 - Az evőeszköz nem elég rozsdaálló.

Mosogatógép márkák, amelyek javítását végeztük:
AEG, Ariston, Bosch, Candy, Electrolux, Fagor, Gorenje, Haier, Hansa, Hotpoint-Ariston, Indesit, Miele, Siemens, Samsung, Teka, Whirlpool, Zanussi

 
Szeretné, hogy lakásában megfelelő komfortérzete legyen?
Válasszon minőségi klímát! >>> Minőségi klímák <<<
 
Lakások, irodák, üzlethelységek komplett elektromos hálózatának kiépítése, javítása. >>> Villanyszerelés <<<
AAB szeviz - Hotpoint-Ariston mosogatógép javítás, a következő területeken:
Budapest:
Hotpoint-Ariston mosogatógép javítás Budapest I. kerület
Hotpoint-Ariston mosogatógép javítás Budapest II. kerület
Hotpoint-Ariston mosogatógép javítás Budapest III. kerület
Hotpoint-Ariston mosogatógép javítás Budapest IV. kerület
Hotpoint-Ariston mosogatógép javítás Budapest V. kerület
Hotpoint-Ariston mosogatógép javítás Budapest VI. kerület
Hotpoint-Ariston mosogatógép javítás Budapest VII. kerület
Hotpoint-Ariston mosogatógép javítás Budapest VIII. kerület
Hotpoint-Ariston mosogatógép javítás Várkerület
Hotpoint-Ariston mosogatógép javítás Adyliget, Hűvösvölgy
Hotpoint-Ariston mosogatógép javítás Óbuda, Békásmegyer
Hotpoint-Ariston mosogatógép javítás Újpest
Hotpoint-Ariston mosogatógép javítás Lipótváros
Hotpoint-Ariston mosogatógép javítás Terézváros
Hotpoint-Ariston mosogatógép javítás Erzsébetváros
Hotpoint-Ariston mosogatógép javítás Józsefváros
Hotpoint-Ariston mosogatógép javítás Budapest IX. kerület
Hotpoint-Ariston mosogatógép javítás Budapest X. kerület
Hotpoint-Ariston mosogatógép javítás Budapest XI. kerület
Hotpoint-Ariston mosogatógép javítás Budapest XII. kerület
Hotpoint-Ariston mosogatógép javítás Budapest XIII. kerület
Hotpoint-Ariston mosogatógép javítás Budapest XIV. kerület
Hotpoint-Ariston mosogatógép javítás Budapest XV. kerület
Hotpoint-Ariston mosogatógép javítás Budapest XVI. kerület
Hotpoint-Ariston mosogatógép javítás Ferencváros
Hotpoint-Ariston mosogatógép javítás Kőbánya
Hotpoint-Ariston mosogatógép javítás Újbuda
Hotpoint-Ariston mosogatógép javítás Hegyvidék
Hotpoint-Ariston mosogatógép javítás Angyalföld
Hotpoint-Ariston mosogatógép javítás Zugló
Hotpoint-Ariston mosogatógép javítás Rákospalota, Újpalota
Hotpoint-Ariston mosogatógép javítás Árpádföld, Cinkota
Hotpoint-Ariston mosogatógép javítás Budapest XVII. kerület
Hotpoint-Ariston mosogatógép javítás Budapest XVIII. kerület
Hotpoint-Ariston mosogatógép javítás Budapest XIX. kerület
Hotpoint-Ariston mosogatógép javítás Budapest XX. kerület
Hotpoint-Ariston mosogatógép javítás Budapest XXI. kerület
Hotpoint-Ariston mosogatógép javítás Budapest XXII. kerület
Hotpoint-Ariston mosogatógép javítás Budapest XXIII. Kerület
Hotpoint-Ariston mosogatógép javítás Rákosmente
Hotpoint-Ariston mosogatógép javítás Pestszentlőrinc, Pestszentimre
Hotpoint-Ariston mosogatógép javítás Kispest
Hotpoint-Ariston mosogatógép javítás Pesterzsébet
Hotpoint-Ariston mosogatógép javítás Csepel
Hotpoint-Ariston mosogatógép javítás Budafok Tétény
Hotpoint-Ariston mosogatógép javítás Soroksár
Budapest vonzáskörzete:
Hotpoint-Ariston mosogatógép javítás, Dunakeszi
Hotpoint-Ariston mosogatógép javítás, Göd
Hotpoint-Ariston mosogatógép javítás, Pest megye