Navigáció

Főoldal
Mosógép javítás
Mosogatógép javítás
Hűtőgép, fagyasztó javítás
Klíma javítás
Szárítógép javítás
Ipari gépek javítása
 
Meghibásodás bejelentése
Elérhetőség / Visszahívás
Magunkról
Állásajánlatok
 
 
Tartalom
Siemens mosogatógép szerviz, hasznalt hütő alkatrészek, elromlott háztartási gépek, Mosógépszerelőket keres?, Hűtőgépszerelő munkatársunk hamarosan felkeresi., motorcsere munkadij, háztartási gépek javítása xviii, szárítógép szervíz, haztartasi-gepek-szervize, Siemens mosogatógép szerviz, siófok aab szervíz, whirlpool arc5550 alkatrész, mosógép szerelés, Mosógépszerelők kézikönyve., whirpool kompresszor csere, aab szervíz, Mosógépszerelő kolléga nagy tapasztalattal rendelkezik., hűtő szerelés, Dunakeszi, Göd, Fót mosógép szerelő, elektrocomplex.hu, Hűtőgép gáztöltés, Mosogatógép szerelő III kerületben., háztartási gépek szervíze, mosogatógép javitás*, mosogatógép bekötése, szállítása, hűtőgép szerelés, hűtőszervíz, bosch mosógép szerviz, A hűtőszerelő vajon tudja, hogy mennyire fontos a gyors és alapos munkavégzés?, mélyhűtő javítás, Mosogatógép szerelő III kerületben., mosógép javítás esetén kérem keresse ügyfélszolgálatunkat, Hol találok jó hűtőszervizt?, Mosógépszerelő XIV kerületben ., hűtőszerviz, hütőgépjavítás, Hol találok profi hűtőgépszervizt?, Ariston mosógép szerviz javítás és hibabejelentés., Fóti mosógépszerelő., a-z mosogép szerelés, elektro-komplex kft., Dunakeszi hűtőgépszerviz, Hívja hűtőgépszerelőnket, ha kiszúrta a hűtőgépét., szárítógép alkatrész, hűtőgép szerelő buda, mosogatógép javitás, mosógép javítás, mosógép szerevíz, mosógép szerelő igény esetén kérem keresse ügyfélszolgálatunkat, tapasztalt mosógépszerelő szakember, ajtómágnes szervíz, háztartási gépek szervizei, mosogépszerviz xvi ker

Mosogatógépek javítása, szervizelése

Szerelési díjak:
Minimum:2.500 Ft.
Maximum:5.400 Ft.

Kiszállási díjak:
Buda, Dél-Buda, Duna-köze, Dél-Pest: Jelenleg nem tudunk ezen területre szerelőt küldeni.
IV, XIV, XV, XVI: Díjtalan
I, II, XII, XIX: 3000 Ft.
XI, XX, XXI, XXII, XXIII, a jelölt Észak-Buda területeken: 3.000 Ft.
III, V, VI, VII, VIII, IX, X, XIII, XVII, XVIII: 2.500 Ft.
a jelölt Észak-Pest területeken: 2.000 Ft.

Díjkategóriák:
I.A készülék hibájának megállapítása (bevizsgálás) Ezt az összeget kizárólag abban az esetben kell kifizetni, amikor a készülék javítását nem kéri a megrendelő. 2.500 Ft.
II.A készülék különösebb megbontása nélkül elvégezhető javítások (szűrő tisztítás, ajtózár javítás, karok tisztítása, stb.) 3.900 Ft.
III.A készülék megbontásával járó összetettebb hiba javítása (keringető szivattyú-, pumpa-, vezérlőpanel csere, stb.) 5.400 Ft
    Az esetlegesen szükséges alkatrész(ek) árát a fenti összegek nem tartalmazzák!AAB szerviz a mosogatógépszerelésről
Mosogatógép készüléke működése során rendellenességet tapasztal, esetleg egyáltalán nem üzemel?
Tudni szeretné, hogy mennyibe kerülne a javítás, egyáltalán érdemes-e megjavítania a mosogatógépét? Tudni szeretné, hol talál megbízható mosogatógép szerelőt, aki tisztességes árakkal dolgozik és minőségi munkát végez?
Amennyiben szeretné, hogy mosogatógépét gyorsan, hatékonyan megszereljék és a mosogatógép javításra garanciát vállaljanak, akkor Önnek az AAB Szerviz mosogatógép szerelőjére van szüksége!

A mosogatógép javító kollégák nem csak a hiba elhárításában nyújtanak segítséget, hanem hasznos tanácsokkal is ellátják. Előfordulhat az is, hogy olyan meghibásodás van a mosogatógépben, amelynek javítása az adott mosogatógép alkatrésztől függően nagyon sokba kerül, ilyenkor nem biztos, hogy megéri megjavíttatni a mosogatógépét! A mosogatógép szerelő szakembereink alaposan átvizsgálják a mosogatógépet és megmondják érdemes-e javíttatni, illetve ha nem elmondják milyen szempontok figyelembevételével célszerű új mosogatógépet vásárolni.Miért érdemes az AAB Szerviz mosogatógépszerelőivel javíttatnia mosogatógépét? MERT:
Gyors segítségnyújtás jellemezi munkánkat. Fontos számunkra, hogy a mosogatógépében keletkezett hibát mielőbb orvosoljuk, ne kelljen hosszú időn keresztül várakoznia. Időbeosztásunkat igyekszünk úgy kialakítani, hogy a mosogatógépszerelés időpontját az Ön számára legmegfelelőbb időpontban tudjuk elvégezni.
Ár-érték arányban a legjobbak vagyunk! (Sok mosogatógépszerelő és cég hirdeti azt, hogy nem számít fel kiszállási díjat, ellenben a szolgáltatási áraikban ez a díj többszörösen bele van építve. Cégünk csak a szolgáltatáshoz ténylegesen szükséges kiszállási díjat veszi alapul, a mosogatógép szerelési szolgáltatás díjai pedig kedvezőek! A nagyon alacsony ár, sokszor drágább a kicsit magasabbnál. Rossz minőségű, selejtes alkatrészt akár egy-két hónap múlva újra cserélnie kell és akkor el kell döntenie, hogy újra olyan olcsót választ, mint előzőleg és akkor bevállalja, hogy újra és újra mosogatógép szerelőt kell hívnia, vagy egy kicsit drágább mosogatógép javító szakembert hív, aki alapos, gondos munkát végez és minőségi alapanyagokkal és alkatrészekkel dolgozik.
AAB Szerviz - Mosogatógépek javítása, szerelése, karbantartása, szervize
1 év garanciát nyújtunk a mosogatógépszerelés során felhasznált alkatrész(ek)re és annak beépítésére.
A mosogatógép típusától függetlenül megjavítjuk készülékét.
A mosogatógép meghibásodásáról díjtalanul, gyorsan, hatékonyan tudja mosogatógépszerelőinket értesíteni a weboldalon található hibabejelentő form segítségével. A hibabejelentést követő 24 órán belül visszajelzünk, felvesszük Önnel telefonon a kapcsolatot.
Munkaidőben hétköznap általában 5-15 percen belül megtörténik!
Díjtalan a mosogatógép hibájának megállapítása! Mosogatógépjavítás megrendelése esetén.
Díjtalan műszeres érintésvédelmi vizsgálatot végzünk.
Minden típusú mosogatógép javítását, átvizsgálását, bekötését vállaljuk.
Megbízhatóak, elérhetőek, leellenőrizhetőek vagyunk!
Minőségi szolgáltatást nyújtunk! Ezt támasztják alá a következő tények:
 1. garanciára vonatkozó tevékenységet a működés során nagyon ritkán kellett érvényesíttetni.
 2. több mint 10 éves céges működés, szakmai tapasztalat és hozzáértés.
 3. Referenciák - nap, mint nap újabb elégedett vevőkkel bővül referencialistánk, a cég működése óta számos (több száz) magánszemély és cég jelezte vissza elégedettségét.Hasznos tanácsok, tippek, hogyan lesz mosogatógépe hosszú élettartalmú:
Minden mosogatógépnek, háztartási eszköznek eljön az idő, amikor meghibásodik. Ez ellen nem tudunk tenni, de azért igen, hogy a lehető legkésőbb legyen ez az időpont.
Tartsa meg a vásárláskor a mosogatógép készülékéhez kapott használati utasítást és a használatra, tisztításra, karbantartásra vonatkozó leírások szerint járjon el.
A készülék rendszeres ellenőrzése és karbantartása segít a hibák elkerülésében. Szenteljen figyelmet a mosogatógépére és ezáltal a készülék hosszú élettartamú lesz.
 
Fontos, hogy a mosogatógépbe csak olyan edényeket, eszközöket helyezzen, amelyeket a használati utasításban engedélyeznek, mert bizonyos anyagok, sérült eszközök a mosogatógép meghibásodásához vezethetnek!
A mosogatógépet tartsa megfelelő távolságra a faltól és a bútoroktól (kb. 5-10 cm-re, de ezt az adatot az adott mosogatógép gyártó a használati utasításban pontosan megadja)

 
FONTOS!
A mosogatógép tisztántartásáról, karbantartásáról gondoskodhat a gyártó által mellékelt kezelési útmutató segítségével, viszont a mosogatógép javítására ne vállalkozzon, mert egyrészt életveszélyes lehet, másrészt további károkat okozhat a mosogatógépben!

 
Egyéb tudnivalók:
Ritkán előfordulhat, hogy a mosogatógép hibatípusától függően a mosogatógép javítás több alkalmat is igénybe vesz.
A mosogatógép szerelés a megrendelő lakásán történik, ott ahol a mosogatógép található.
Vannak olyan meghibásodások, apróbb működési problémák, amelyekben már telefonos beszélgetés során is segíteni tud Önnek mosogatógép szervizünk és mosogatógép gépszerelőink. Ezáltal a hiba, amely a mosogatógépben keletkezett akár a kiszállási díj és a mosogatógép szerelő munkájának megfizetése nélkül is orvosolható.
A garancia a mosogatógép szerelőnk által korrigált hibára és az adott hiba elhárításához adott mosógép alkatrészre vonatkozik.

 
A mosogatógépszerelő hívása előtt érdemes ellenőrizni:
AAB Szerviz - Mosogatógépek javítása, szerelése, karbantartása, szervize Érdemes összeírni, összeszedni pontosan, hogy mik azok amik eltérnek a megszokottól, illetve érdemes ellenőrizni egy-két dolgot, például:
 
csatlakoztatva van-e a mosogatógép az elektromos hálózathoz
kap-e a mosogatógép megfelelő vízellátást
nincsenek-e eldugulva a szűrők
nem maradtak-e törött edénydarabok a mosogatógépben

 
HIBAJELENSÉGEK ÉS LEHETSÉGES OKAIK:
A készülék nem indul el
 
  Okai lehetnek:
 - Lehet, hogy nincs csatlakoztatva a készülék az elektromos hálózathoz.
 - A mosogatógép ajtaja nincs rendesen becsukva.
 - Nincs kinyitva a vízcsap.
 - Eltömődött a szűrő a vízbevezetőnél (ezt könnyedén ellenőrizheti).
Túl sok hab van a mosogatógépben
 
  Okai lehetnek:
 - Mosogatószer került az öblítő rekeszbe.
 - Túl sok mennyiségű mosogatószer került a gépbe.
A mosogatógép működése közben furcsa zajok hallatszódnak
 
  Okai lehetnek:
 - A mosogatókar nekiütközik az edénynek.
 - Az edények nincsenek megfelelően elrendezve a mosogatógépben.
 
   
A program lejárta után víz marad a mosogatógépben
 
  Okai lehetnek:
 - A lefolyóvíz tömlő eltömődött.
 - Eltömődtek a szűrők.
 - A program még nem fejeződött be.
A program lejárta után ételmaradék marad a mosogatógépben
 
  Okai lehetnek:
 - Az edények elrendezése nem megfelelő a mosogatógépben és a vízsugár nem érte megfelelőképpen.
 - Kevés, vagy gyenge hatású a tisztítószer.
 - Eltömődtek a sziták.
 - A forgókart az ételmaradék eltömítette.
Bizonyos foltok (pl. rúzs) a program során az edényeken maradnak
 
  Okai lehetnek:
 - Nem megfelelő minőségű és hatású tisztítószer alkalmazása.
Rozsdanyomok maradnak az edényeken
 
 - Túl magas a mosogatógép sótartalma.
 - Az evőeszköz nem elég rozsdaálló.

Mosogatógép márkák, amelyek javítását végeztük:
AEG, Ariston, Bosch, Candy, Electrolux, Fagor, Gorenje, Haier, Hansa, Hotpoint-Ariston, Indesit, Miele, Siemens, Samsung, Teka, Whirlpool, Zanussi

 
Szeretné, hogy lakásában megfelelő komfortérzete legyen?
Válasszon minőségi klímát! >>> Minőségi klímák <<<
 
Lakások, irodák, üzlethelységek komplett elektromos hálózatának kiépítése, javítása. >>> Villanyszerelés <<<
AAB szeviz - Siemens mosogatógép javítás, a következő területeken:
Budapest:
Siemens mosogatógép javítás Budapest I. kerület
Siemens mosogatógép javítás Budapest II. kerület
Siemens mosogatógép javítás Budapest III. kerület
Siemens mosogatógép javítás Budapest IV. kerület
Siemens mosogatógép javítás Budapest V. kerület
Siemens mosogatógép javítás Budapest VI. kerület
Siemens mosogatógép javítás Budapest VII. kerület
Siemens mosogatógép javítás Budapest VIII. kerület
Siemens mosogatógép javítás Várkerület
Siemens mosogatógép javítás Adyliget, Hűvösvölgy
Siemens mosogatógép javítás Óbuda, Békásmegyer
Siemens mosogatógép javítás Újpest
Siemens mosogatógép javítás Lipótváros
Siemens mosogatógép javítás Terézváros
Siemens mosogatógép javítás Erzsébetváros
Siemens mosogatógép javítás Józsefváros
Siemens mosogatógép javítás Budapest IX. kerület
Siemens mosogatógép javítás Budapest X. kerület
Siemens mosogatógép javítás Budapest XI. kerület
Siemens mosogatógép javítás Budapest XII. kerület
Siemens mosogatógép javítás Budapest XIII. kerület
Siemens mosogatógép javítás Budapest XIV. kerület
Siemens mosogatógép javítás Budapest XV. kerület
Siemens mosogatógép javítás Budapest XVI. kerület
Siemens mosogatógép javítás Ferencváros
Siemens mosogatógép javítás Kőbánya
Siemens mosogatógép javítás Újbuda
Siemens mosogatógép javítás Hegyvidék
Siemens mosogatógép javítás Angyalföld
Siemens mosogatógép javítás Zugló
Siemens mosogatógép javítás Rákospalota, Újpalota
Siemens mosogatógép javítás Árpádföld, Cinkota
Siemens mosogatógép javítás Budapest XVII. kerület
Siemens mosogatógép javítás Budapest XVIII. kerület
Siemens mosogatógép javítás Budapest XIX. kerület
Siemens mosogatógép javítás Budapest XX. kerület
Siemens mosogatógép javítás Budapest XXI. kerület
Siemens mosogatógép javítás Budapest XXII. kerület
Siemens mosogatógép javítás Budapest XXIII. Kerület
Siemens mosogatógép javítás Rákosmente
Siemens mosogatógép javítás Pestszentlőrinc, Pestszentimre
Siemens mosogatógép javítás Kispest
Siemens mosogatógép javítás Pesterzsébet
Siemens mosogatógép javítás Csepel
Siemens mosogatógép javítás Budafok Tétény
Siemens mosogatógép javítás Soroksár
Budapest vonzáskörzete:
Siemens mosogatógép javítás, Dunakeszi
Siemens mosogatógép javítás, Göd
Siemens mosogatógép javítás, Pest megye