Navigáció

Főoldal
Mosógép javítás
Mosogatógép javítás
Hűtőgép, fagyasztó javítás
Klíma javítás
Szárítógép javítás
Ipari gépek javítása
 
Meghibásodás bejelentése
Elérhetőség / Visszahívás
Magunkról
Állásajánlatok
 
 
Tartalom
mosogatógép szerviz budapest matsui, Indesit hűtőgépszerelő azonnali kiszállással vállal javítást, www.haztartasi-gepek-szerviz.hu, daewoo mosógép szervíz, aab elektro, Tegye próbára a hűtőgépszerviz munkatársait, aab szervíz mérnök, beko hütőgép szerviz, hűtőgépjavítás esetén mennyi idő a garancia, keresse a hűtőgépszervizünket, Mosógépszerelő XIV kerületben ., Mosógépszerelő II kerületben ., mosógép szerelés szentendre, mosogatógép javitás*, hűtőszekrény ajtó csere, fagyasztószekrény javítás nyíregyháza, keresse a hűtőgépszervizünket, whirlpool mosogatógép szervíz 16 ker, mosogatógép keringető szivattyú, mosógép szerelés, mosógép szerelés szentendre, Mosógépszerelő XVI kerületben., mosogatógép javitása, aab elektro komplex bt., whirpool kompresszor csere, lehel hűtőgép szerviz, mosógép szerviz Budapest, mosógép szerelés szentendre, Dunakeszi mosógépszerelő és mosógépszerviz., hűtőgépszerelő whirpool, Elektrolux hűtőszekrény meghibásodásainak okai:, Kérem hívja a telefonszámunkat, amennyiben mosógép javítás ügyben keresi az aabszervizt., hasznalt hütő alkatrészek, klímák javítása, matsui szervíz mosogatógép, whirlpool mosógép szervíz, Budapesti hűtőgép szerviz. Garanciával, candy mosogatógép alkatrész, mosógépszerelés, aab elektro komplex bt, bauknecht mosógép, aab szervíz budapest xviii, Elektrolux hűtőszekrény meghibásodásainak okai:, whirlpool mosógép szervíz budapest óbuda, hűtőgép szervíz budapest, háztartási gepek, hűtő szerelés, mosogép dobcsere, mosógép javítás, Mosógépszerelő XIII kerületben., XIV.-ker mosógép szerviz.

Klímák javítása, szervizelése

Szerelési díjak:
Minimum:5.500 Ft-tól
Maximum:

Kiszállási díjak:
Buda, Dél-Buda, Duna-köze, Dél-Pest: Jelenleg nem tudunk ezen területre szerelőt küldeni.
I, II, III, IV, V, VI, VII, VIII, IX, X, XI, XII, XIII, XIV, XV, XVI, XVII, XVIII, XIX, XX, XXI, XXII, XXIII, a jelölt Észak-Buda területeken, a jelölt Észak-Pest területeken: 5.000 Ft.

Díjkategóriák:
I.Felmérés után tudjuk meghatározni. 5.500 Ft-tól
    Az esetlegesen szükséges alkatrész(ek) árát a fenti összegek nem tartalmazzák!AAB szerviz a klímaszerelésről, légkondícionáló szerelésről:
Klíma, légkondicionáló készüléke működése során rendellenességet tapasztal? A klíma berendezése nem működik olyan hatékonyan, mint korábban, esetleg egyáltalán nem üzemel?
Tudni szeretné, hogy mennyibe kerülne légkondicionáló berendezésének a javítása, illetve, hogy egyáltalán érdemes-e megjavíttatnia a klímáját? Tudni szeretné, hol talál megbízható klíma és légkondicionáló szerelőt, aki tisztességes árakkal dolgozik, és minőségi munkát végez? Szeretné, ha légkondicionálóját mielőbb megnézné a klímaszerelő és megjavítaná? Amennyiben igen, akkor Önnek hatékony segítséget cégünk, az AAB szerviz klíma és légkondicionáló szerelői tudnak nyújtani!
Cégünk nem csak a klímák szerelésében, szervizelésében tud segítséget nyújtani Önnek, hanem hasznos tanácsokkal is ellátja, hogy egy esetleges új klíma vásárlásánál milyen szempontokat érdemes figyelembe venni, miket nézzen meg a légkondicionálón!

Az AAB Szerviz 10 éve van jelen klíma, légkondicionáló berendezések szervizelésének piacán. Ezen idő alatt megtanultuk, hogy hosszútávon kizárólag megbízható, magasan képzett, gyakorlattal rendelkező szerelőkkel lehet a javításokat elvégezni, ezért cégünk különleges hangsúlyt fektet a szelelői csapat szakembereinek megválogatására, a szakemberek továbbképzésére.
Működésünk a klíma cikkek összes gyártójának, összes terméktípusát megismertük és javítottuk már.

Büszkék vagyunk arra, hogy nevünk egybeforrt a minőséggel. A szolgáltatásunkat igénybe vett magánszemélyek és cégek egyaránt megbízhatónak és korrektnek tartják cégünket és a cégnél dolgozó szervizes kollégákat.

Légkondicionáló készülékének meghibásodását az alábbi módokon jelezheti a kollégáink felé:
on-line: a hibabejelentő form segítségével, vagy telefonszámának meghagyásával.
AAB Szerviz Skype hívás
ügyfélszolgálatot tárcsázva.Miért érdemes az AAB Szerviz klímaszerelőivel javíttatnia klímáját? MERT:
Gyors segítségnyújtás jellemezi munkánkat. Fontos számunkra, hogy a klímájában keletkezett hibát mielőbb orvosoljuk, ne kelljen hosszú időn keresztül várakoznia. Időbeosztásunkat igyekszünk úgy kialakítani, hogy a klímaszerelés időpontját az Ön számára legmegfelelőbb időpontban tudjuk elvégezni.
Ár-érték arányban a legjobbak vagyunk! (Sok klímaszerelő és cég hirdeti azt, hogy nem számít fel kiszállási díjat, ellenben a szolgáltatási áraikban ez a díj többszörösen bele van építve. Cégünk csak a szolgáltatáshoz ténylegesen szükséges kiszállási díjat veszi alapul, a klíma szerelési szolgáltatás díjai pedig kedvezőek! A nagyon alacsony ár, sokszor drágább a kicsit magasabbnál. Rossz minőségű, selejtes alkatrészt akár egy-két hónap múlva újra cserélnie kell és akkor el kell döntenie, hogy újra olyan olcsót választ, mint előzőleg és akkor bevállalja, hogy újra és újra klíma szerelőt kell hívnia, vagy egy kicsit drágább klíma javító szakembert hív, aki alapos, gondos munkát végez és minőségi alapanyagokkal és alkatrészekkel dolgozik.
AAB Szerviz - Kültéri, beltéri klímák javítása, szerelése, karbantartása, szervize
1 év garanciát nyújtunk a klímaszerelés során felhasznált alkatrész(ek)re és annak beépítésére.
A klíma típusától függetlenül megjavítjuk készülékét.
A klíma meghibásodásáról díjtalanul, gyorsan, hatékonyan tudja klímaszerelőinket értesíteni a weboldalon található hibabejelentő form segítségével. A hibabejelentést követő 24 órán belül visszajelzünk, felvesszük Önnel telefonon a kapcsolatot.
Munkaidőben hétköznap általában 5-15 percen belül megtörténik!
Díjtalan a klíma hibájának megállapítása! Klíma javítás megrendelése esetén.
Díjtalan műszeres érintésvédelmi vizsgálatot végzünk.
Minden típusú klíma javítását, átvizsgálását, bekötését vállaljuk.
Megbízhatóak, elérhetőek, leellenőrizhetőek vagyunk!
Minőségi szolgáltatást nyújtunk! Ezt támasztják alá a következő tények:
 1. garanciára vonatkozó tevékenységet a működés során nagyon ritkán kellett érvényesíttetni.
 2. több mint 10 éves céges működés, szakmai tapasztalat és hozzáértés.
 3. Referenciák - nap, mint nap újabb elégedett vevőkkel bővül referencialistánk, a cég működése óta számos (több száz) magánszemély és cég jelezte vissza elégedettségét.Hasznos tanácsok, tippek a klíma, légkondicionáló hosszú élettartamához:
Érdemes a klíma és légkondicionáló berendezésünkre figyelmet szentelni. Amennyiben a klíma berendezésünket a használati útmutatójában leírtak szerint használjuk és tisztítjuk a berendezés hálás lesz érte és cserébe hosszú éveken keresztül zökkenőmentesen működik a tulajdonosainak igényeit maximálisan kiszolgálva.

A klímák szűrőinek állapotát legalább 3 havonta érdemes ellenőrizni, illetve azokat tisztítani. (A tisztítás során figyeljen arra, hogy ne használjon erős vegyszereket. A szűrők kivétele, tisztítása során ne érjen a légkondicionáló fém alkatrészeihez, illetve a klímakészüléke ilyenkor mindig legyen kikapcsolva és soha ne legyen az elektromos hálózathoz csatlakoztatva.)

 
FONTOS!
A klíma tisztántartásáról, karbantartásáról gondoskodhat a gyártó által mellékelt kezelési útmutató segítségével, viszont a klíma berendezés javítására ne vállalkozzon, mert egyrészt életveszélyes lehet, másrészt további károkat okozhat a klíma készülékben!

 
A KLÍMA SZERELŐ, Légkondicionáló szerelő HÍVÁSA ELŐTT ÉRDEMES ELLENŐRIZNI:
AAB Szerviz - Kültéri, beltéri klímák javítása, szerelése, karbantartása, szervize Előfordulhat, hogy bizonyos hibajelenségeket tapasztal, de a készüléke mégsem hibásodott meg. A klímaszerelő hívása előtt célszerű ellenőriznie pár dolgot:
Ha a légkondicionáló nem működik:
meg kell nézni, hogy az időzítés megfelelően van-e beállítva.
 
Ha a légkondicionáló nem hűt/fűt hatásosan:
lehetséges, hogy a szűrő elkoszolódott (ki kell tisztítani).
lehet, hogy a helyiség túlságosan forró/hideg és több időt kell hagyni a légkondicionáló
elzárja valami a légáramlat útját.
nem megfelelően van beállítva a hőmérséklet.
 
Ha recsegő-pattogó hangok hallatszódnak a légkondicionáló üzemeltetése közben:
a műanyag alkatrészek tágulásából és összehúzódásából adódhat a hőmérséklet ingadozása miatt.

 
Klíma, légkondicionáló készülék márkák, amelyek javítását végeztük:
Daikin, Sanyo, Elektrolux, Tekno Point, Fisher, Toshiba, Fujitsu, Genex, Gree, Hitachi, LG, Midea, Siemens, Samsung

 
Szeretné, hogy lakásában megfelelő komfortérzete legyen?
Válasszon minőségi klímát! >>> Minőségi klímák <<<
 
Lakások, irodák, üzlethelységek komplett elektromos hálózatának kiépítése, javítása. >>> Villanyszerelés <<<
AAB szeviz - Hitachi Klíma javítás, a következő területeken:
Budapest:
Hitachi Klíma javítás Budapest I. kerület
Hitachi Klíma javítás Budapest II. kerület
Hitachi Klíma javítás Budapest III. kerület
Hitachi Klíma javítás Budapest IV. kerület
Hitachi Klíma javítás Budapest V. kerület
Hitachi Klíma javítás Budapest VI. kerület
Hitachi Klíma javítás Budapest VII. kerület
Hitachi Klíma javítás Budapest VIII. kerület
Hitachi Klíma javítás Várkerület
Hitachi Klíma javítás Adyliget, Hűvösvölgy
Hitachi Klíma javítás Óbuda, Békásmegyer
Hitachi Klíma javítás Újpest
Hitachi Klíma javítás Lipótváros
Hitachi Klíma javítás Terézváros
Hitachi Klíma javítás Erzsébetváros
Hitachi Klíma javítás Józsefváros
Hitachi Klíma javítás Budapest IX. kerület
Hitachi Klíma javítás Budapest X. kerület
Hitachi Klíma javítás Budapest XI. kerület
Hitachi Klíma javítás Budapest XII. kerület
Hitachi Klíma javítás Budapest XIII. kerület
Hitachi Klíma javítás Budapest XIV. kerület
Hitachi Klíma javítás Budapest XV. kerület
Hitachi Klíma javítás Budapest XVI. kerület
Hitachi Klíma javítás Ferencváros
Hitachi Klíma javítás Kőbánya
Hitachi Klíma javítás Újbuda
Hitachi Klíma javítás Hegyvidék
Hitachi Klíma javítás Angyalföld
Hitachi Klíma javítás Zugló
Hitachi Klíma javítás Rákospalota, Újpalota
Hitachi Klíma javítás Árpádföld, Cinkota
Hitachi Klíma javítás Budapest XVII. kerület
Hitachi Klíma javítás Budapest XVIII. kerület
Hitachi Klíma javítás Budapest XIX. kerület
Hitachi Klíma javítás Budapest XX. kerület
Hitachi Klíma javítás Budapest XXI. kerület
Hitachi Klíma javítás Budapest XXII. kerület
Hitachi Klíma javítás Budapest XXIII. Kerület
Hitachi Klíma javítás Rákosmente
Hitachi Klíma javítás Pestszentlőrinc, Pestszentimre
Hitachi Klíma javítás Kispest
Hitachi Klíma javítás Pesterzsébet
Hitachi Klíma javítás Csepel
Hitachi Klíma javítás Budafok Tétény
Hitachi Klíma javítás Soroksár
Budapest vonzáskörzete:
Hitachi Klíma javítás, Dunakeszi
Hitachi Klíma javítás, Göd
Hitachi Klíma javítás, Pest megye