Navigáció

Főoldal
Mosógép javítás
Mosogatógép javítás
Hűtőgép, fagyasztó javítás
Klíma javítás
Szárítógép javítás
Ipari gépek javítása
 
Meghibásodás bejelentése
Elérhetőség / Visszahívás
Magunkról
Állásajánlatok
 
 
Tartalom
info@aabszerviz.hu, siófok aab szervíz, samsung mosógépszervíz, Hűtőgép gáztöltés, bosch mosogatógép szervíz budapest, szárítógép szervíz, keringető szivattyú javítás, daewoo mosógép szervíz, indesit mosogatógép szerelő, mosógép javítás esetén kérem keresse ügyfélszolgálatunkat, hűtő ajtómágnes, Mosógépszerelő II kerületben ., aab szervíz hűtőgépszerelő, mosogatógép javitás, Siemens hűtőgép szerviz, indesit mosógép szerelő, aabszerviz.hu árak, fagyasztó szervíz, automata mosógépjavítás, Hol érdemes hűtőgépet javíttatni?, mosogatógép keringető szivattyú ára, fagyasztószekrény javítása, aab szerviz telephelyei, aab.hu, Hűtőgép meghibásodás esetén a legjobb megoldás, ha az aabszerviztől rendeli meg a hűtőgépjavítást, hűtőgépszerelést., aab elektro, Mosógép javítás Újpesten. Mosógépszerelő Újpesten., hűtőgép javítás, Elromlott mosógépéhez a legjobb választás, ha az aabszervíztől hív mosógépszerelő szakembert, aab szervíz hűtőgépszerelő, mosogatógép szerelő, aabszerviz.hu árak, aeg mosogatógép szervíz, samsung mosógép szervíz, alkatrész hütő, zsanér bosch mosógép, mosogatógép-javítás, hűtőgépszerelés, mélyhűtő javítás, mosogatogep javitas, keringető szivattyú javítás, hűtőgép szerelő buda, A hűtőszerelő vajon tudja, hogy mennyire fontos a gyors és alapos munkavégzés?, mosógép ékszíj csere ára, bán istván mosogatógépszerelő, Siemens mosógép szerviz, aab szervíz hűtőgépszerelő, hűtő szerelés, lehel hűtő szervíz, Hűtőgép meghibásodás esetén a legjobb megoldás, ha az aabszerviztől rendeli meg a hűtőgépjavítást, hűtőgépszerelést., mosogep szerelo

Klímák javítása, szervizelése

Szerelési díjak:
Minimum:5.500 Ft-tól
Maximum:

Kiszállási díjak:
Buda, Dél-Buda, Duna-köze, Dél-Pest: Jelenleg nem tudunk ezen területre szerelőt küldeni.
I, II, III, IV, V, VI, VII, VIII, IX, X, XI, XII, XIII, XIV, XV, XVI, XVII, XVIII, XIX, XX, XXI, XXII, XXIII, a jelölt Észak-Buda területeken, a jelölt Észak-Pest területeken: 5.000 Ft.

Díjkategóriák:
I.Felmérés után tudjuk meghatározni. 5.500 Ft-tól
    Az esetlegesen szükséges alkatrész(ek) árát a fenti összegek nem tartalmazzák!AAB szerviz a klímaszerelésről, légkondícionáló szerelésről:
Klíma, légkondicionáló készüléke működése során rendellenességet tapasztal? A klíma berendezése nem működik olyan hatékonyan, mint korábban, esetleg egyáltalán nem üzemel?
Tudni szeretné, hogy mennyibe kerülne légkondicionáló berendezésének a javítása, illetve, hogy egyáltalán érdemes-e megjavíttatnia a klímáját? Tudni szeretné, hol talál megbízható klíma és légkondicionáló szerelőt, aki tisztességes árakkal dolgozik, és minőségi munkát végez? Szeretné, ha légkondicionálóját mielőbb megnézné a klímaszerelő és megjavítaná? Amennyiben igen, akkor Önnek hatékony segítséget cégünk, az AAB szerviz klíma és légkondicionáló szerelői tudnak nyújtani!
Cégünk nem csak a klímák szerelésében, szervizelésében tud segítséget nyújtani Önnek, hanem hasznos tanácsokkal is ellátja, hogy egy esetleges új klíma vásárlásánál milyen szempontokat érdemes figyelembe venni, miket nézzen meg a légkondicionálón!

Az AAB Szerviz 10 éve van jelen klíma, légkondicionáló berendezések szervizelésének piacán. Ezen idő alatt megtanultuk, hogy hosszútávon kizárólag megbízható, magasan képzett, gyakorlattal rendelkező szerelőkkel lehet a javításokat elvégezni, ezért cégünk különleges hangsúlyt fektet a szelelői csapat szakembereinek megválogatására, a szakemberek továbbképzésére.
Működésünk a klíma cikkek összes gyártójának, összes terméktípusát megismertük és javítottuk már.

Büszkék vagyunk arra, hogy nevünk egybeforrt a minőséggel. A szolgáltatásunkat igénybe vett magánszemélyek és cégek egyaránt megbízhatónak és korrektnek tartják cégünket és a cégnél dolgozó szervizes kollégákat.

Légkondicionáló készülékének meghibásodását az alábbi módokon jelezheti a kollégáink felé:
on-line: a hibabejelentő form segítségével, vagy telefonszámának meghagyásával.
AAB Szerviz Skype hívás
ügyfélszolgálatot tárcsázva.Miért érdemes az AAB Szerviz klímaszerelőivel javíttatnia klímáját? MERT:
Gyors segítségnyújtás jellemezi munkánkat. Fontos számunkra, hogy a klímájában keletkezett hibát mielőbb orvosoljuk, ne kelljen hosszú időn keresztül várakoznia. Időbeosztásunkat igyekszünk úgy kialakítani, hogy a klímaszerelés időpontját az Ön számára legmegfelelőbb időpontban tudjuk elvégezni.
Ár-érték arányban a legjobbak vagyunk! (Sok klímaszerelő és cég hirdeti azt, hogy nem számít fel kiszállási díjat, ellenben a szolgáltatási áraikban ez a díj többszörösen bele van építve. Cégünk csak a szolgáltatáshoz ténylegesen szükséges kiszállási díjat veszi alapul, a klíma szerelési szolgáltatás díjai pedig kedvezőek! A nagyon alacsony ár, sokszor drágább a kicsit magasabbnál. Rossz minőségű, selejtes alkatrészt akár egy-két hónap múlva újra cserélnie kell és akkor el kell döntenie, hogy újra olyan olcsót választ, mint előzőleg és akkor bevállalja, hogy újra és újra klíma szerelőt kell hívnia, vagy egy kicsit drágább klíma javító szakembert hív, aki alapos, gondos munkát végez és minőségi alapanyagokkal és alkatrészekkel dolgozik.
AAB Szerviz - Kültéri, beltéri klímák javítása, szerelése, karbantartása, szervize
1 év garanciát nyújtunk a klímaszerelés során felhasznált alkatrész(ek)re és annak beépítésére.
A klíma típusától függetlenül megjavítjuk készülékét.
A klíma meghibásodásáról díjtalanul, gyorsan, hatékonyan tudja klímaszerelőinket értesíteni a weboldalon található hibabejelentő form segítségével. A hibabejelentést követő 24 órán belül visszajelzünk, felvesszük Önnel telefonon a kapcsolatot.
Munkaidőben hétköznap általában 5-15 percen belül megtörténik!
Díjtalan a klíma hibájának megállapítása! Klíma javítás megrendelése esetén.
Díjtalan műszeres érintésvédelmi vizsgálatot végzünk.
Minden típusú klíma javítását, átvizsgálását, bekötését vállaljuk.
Megbízhatóak, elérhetőek, leellenőrizhetőek vagyunk!
Minőségi szolgáltatást nyújtunk! Ezt támasztják alá a következő tények:
 1. garanciára vonatkozó tevékenységet a működés során nagyon ritkán kellett érvényesíttetni.
 2. több mint 10 éves céges működés, szakmai tapasztalat és hozzáértés.
 3. Referenciák - nap, mint nap újabb elégedett vevőkkel bővül referencialistánk, a cég működése óta számos (több száz) magánszemély és cég jelezte vissza elégedettségét.Hasznos tanácsok, tippek a klíma, légkondicionáló hosszú élettartamához:
Érdemes a klíma és légkondicionáló berendezésünkre figyelmet szentelni. Amennyiben a klíma berendezésünket a használati útmutatójában leírtak szerint használjuk és tisztítjuk a berendezés hálás lesz érte és cserébe hosszú éveken keresztül zökkenőmentesen működik a tulajdonosainak igényeit maximálisan kiszolgálva.

A klímák szűrőinek állapotát legalább 3 havonta érdemes ellenőrizni, illetve azokat tisztítani. (A tisztítás során figyeljen arra, hogy ne használjon erős vegyszereket. A szűrők kivétele, tisztítása során ne érjen a légkondicionáló fém alkatrészeihez, illetve a klímakészüléke ilyenkor mindig legyen kikapcsolva és soha ne legyen az elektromos hálózathoz csatlakoztatva.)

 
FONTOS!
A klíma tisztántartásáról, karbantartásáról gondoskodhat a gyártó által mellékelt kezelési útmutató segítségével, viszont a klíma berendezés javítására ne vállalkozzon, mert egyrészt életveszélyes lehet, másrészt további károkat okozhat a klíma készülékben!

 
A KLÍMA SZERELŐ, Légkondicionáló szerelő HÍVÁSA ELŐTT ÉRDEMES ELLENŐRIZNI:
AAB Szerviz - Kültéri, beltéri klímák javítása, szerelése, karbantartása, szervize Előfordulhat, hogy bizonyos hibajelenségeket tapasztal, de a készüléke mégsem hibásodott meg. A klímaszerelő hívása előtt célszerű ellenőriznie pár dolgot:
Ha a légkondicionáló nem működik:
meg kell nézni, hogy az időzítés megfelelően van-e beállítva.
 
Ha a légkondicionáló nem hűt/fűt hatásosan:
lehetséges, hogy a szűrő elkoszolódott (ki kell tisztítani).
lehet, hogy a helyiség túlságosan forró/hideg és több időt kell hagyni a légkondicionáló
elzárja valami a légáramlat útját.
nem megfelelően van beállítva a hőmérséklet.
 
Ha recsegő-pattogó hangok hallatszódnak a légkondicionáló üzemeltetése közben:
a műanyag alkatrészek tágulásából és összehúzódásából adódhat a hőmérséklet ingadozása miatt.

 
Klíma, légkondicionáló készülék márkák, amelyek javítását végeztük:
Daikin, Sanyo, Elektrolux, Tekno Point, Fisher, Toshiba, Fujitsu, Genex, Gree, Hitachi, LG, Midea, Siemens, Samsung

 
Szeretné, hogy lakásában megfelelő komfortérzete legyen?
Válasszon minőségi klímát! >>> Minőségi klímák <<<
 
Lakások, irodák, üzlethelységek komplett elektromos hálózatának kiépítése, javítása. >>> Villanyszerelés <<<
AAB szeviz - Fujitsu Klíma javítás, a következő területeken:
Budapest:
Fujitsu Klíma javítás Budapest I. kerület
Fujitsu Klíma javítás Budapest II. kerület
Fujitsu Klíma javítás Budapest III. kerület
Fujitsu Klíma javítás Budapest IV. kerület
Fujitsu Klíma javítás Budapest V. kerület
Fujitsu Klíma javítás Budapest VI. kerület
Fujitsu Klíma javítás Budapest VII. kerület
Fujitsu Klíma javítás Budapest VIII. kerület
Fujitsu Klíma javítás Várkerület
Fujitsu Klíma javítás Adyliget, Hűvösvölgy
Fujitsu Klíma javítás Óbuda, Békásmegyer
Fujitsu Klíma javítás Újpest
Fujitsu Klíma javítás Lipótváros
Fujitsu Klíma javítás Terézváros
Fujitsu Klíma javítás Erzsébetváros
Fujitsu Klíma javítás Józsefváros
Fujitsu Klíma javítás Budapest IX. kerület
Fujitsu Klíma javítás Budapest X. kerület
Fujitsu Klíma javítás Budapest XI. kerület
Fujitsu Klíma javítás Budapest XII. kerület
Fujitsu Klíma javítás Budapest XIII. kerület
Fujitsu Klíma javítás Budapest XIV. kerület
Fujitsu Klíma javítás Budapest XV. kerület
Fujitsu Klíma javítás Budapest XVI. kerület
Fujitsu Klíma javítás Ferencváros
Fujitsu Klíma javítás Kőbánya
Fujitsu Klíma javítás Újbuda
Fujitsu Klíma javítás Hegyvidék
Fujitsu Klíma javítás Angyalföld
Fujitsu Klíma javítás Zugló
Fujitsu Klíma javítás Rákospalota, Újpalota
Fujitsu Klíma javítás Árpádföld, Cinkota
Fujitsu Klíma javítás Budapest XVII. kerület
Fujitsu Klíma javítás Budapest XVIII. kerület
Fujitsu Klíma javítás Budapest XIX. kerület
Fujitsu Klíma javítás Budapest XX. kerület
Fujitsu Klíma javítás Budapest XXI. kerület
Fujitsu Klíma javítás Budapest XXII. kerület
Fujitsu Klíma javítás Budapest XXIII. Kerület
Fujitsu Klíma javítás Rákosmente
Fujitsu Klíma javítás Pestszentlőrinc, Pestszentimre
Fujitsu Klíma javítás Kispest
Fujitsu Klíma javítás Pesterzsébet
Fujitsu Klíma javítás Csepel
Fujitsu Klíma javítás Budafok Tétény
Fujitsu Klíma javítás Soroksár
Budapest vonzáskörzete:
Fujitsu Klíma javítás, Dunakeszi
Fujitsu Klíma javítás, Göd
Fujitsu Klíma javítás, Pest megye