Navigáció

Főoldal
Mosógép javítás
Mosogatógép javítás
Hűtőgép, fagyasztó javítás
Klíma javítás
Szárítógép javítás
Ipari gépek javítása
 
Meghibásodás bejelentése
Elérhetőség / Visszahívás
Magunkról
Állásajánlatok
 
 
Tartalom
hűtő javítás, mosogatógép javitó szerviz, hűtő ajtómágnes, mosogatógép javító, ariston mosogatógép márkaszervíz, mosogatógépek javítása mosonmagyaróváron, mosógép szerelő, Tudta Ön, hogy hűtőgépjavítás esetén 1 év garanciát vállalunk?, hűtőszerelés, pegrim mosogatógép alkatrészek, háztartási gépek szervize iv kerület, Mosógép szerviz, mosógép javítás újpesten., mosógép szerelő, indesit mosogatógép szervíz dunakeszin, pegrim mosogatógép alkatrészek, Mosógépszerelő II kerületben ., elektromos haztartasi gepek szervize, klímák javítása, pátyon mosogatógépek javítása, whirlpool mosógép szervíz, mosogatógép javítás szabolcsban, Miért választana drágább hűtőgépszerelőt, mikor a hűtőgépszervizünk nagyon jó ár/érték arányban dolgozik., Hol érdemes hűtőgépet javíttatni?, mosogatógép javító, bóly fagyasztó szerviz, hűtőgép javítás, hűtőgép szerevíz, hűtőgép szerelő igény esetén kérem keresse ügyfélszolgálatunkat, kávédaráló, hűtő javítás, Mosógépszerelő vállal Budapesten mosógépszerelést, mosógép javítást, mosógép szervizelést., Tudta Ön, hogy hűtőgépjavítás esetén 1 év garanciát vállalunk?, mosógép szerelő Budapest, mosogatógép ajtózár csere, www.aabszerviz.hu, Tudta Ön, hogy hűtőgépjavítás esetén 1 év garanciát vállalunk?, programkapcsoló javítás, aeg hűtőgép javítás, hütőgépajtó mágnes, mosogatógép javítás, Várjuk megrendelését hűtőgép szerelő igény esetén., mosogatógép javitás, fagyasztógépek javitása, aeg hűtőgép javítás, Mosógépszerelő vállal Budapesten mosógépszerelést, mosógép javítást, mosógép szervizelést., Mosogatógép szerelő III kerületben., ááb, Mosógépszerelő vállal mosógép javítást., hűtőgépjavítás esetén mennyi idő a garancia, hűtőszekrény ajtómágnes, samsung mosógépszervíz, aabszerviz.hu árak, daewoo mosógép márkaszervíz

Klímák javítása, szervizelése

Szerelési díjak:
Minimum:5.500 Ft-tól
Maximum:

Kiszállási díjak:
Buda, Dél-Buda, Duna-köze, Dél-Pest: Jelenleg nem tudunk ezen területre szerelőt küldeni.
I, II, III, IV, V, VI, VII, VIII, IX, X, XI, XII, XIII, XIV, XV, XVI, XVII, XVIII, XIX, XX, XXI, XXII, XXIII, a jelölt Észak-Buda területeken, a jelölt Észak-Pest területeken: 5.000 Ft.

Díjkategóriák:
I.Felmérés után tudjuk meghatározni. 5.500 Ft-tól
    Az esetlegesen szükséges alkatrész(ek) árát a fenti összegek nem tartalmazzák!AAB szerviz a klímaszerelésről, légkondícionáló szerelésről:
Klíma, légkondicionáló készüléke működése során rendellenességet tapasztal? A klíma berendezése nem működik olyan hatékonyan, mint korábban, esetleg egyáltalán nem üzemel?
Tudni szeretné, hogy mennyibe kerülne légkondicionáló berendezésének a javítása, illetve, hogy egyáltalán érdemes-e megjavíttatnia a klímáját? Tudni szeretné, hol talál megbízható klíma és légkondicionáló szerelőt, aki tisztességes árakkal dolgozik, és minőségi munkát végez? Szeretné, ha légkondicionálóját mielőbb megnézné a klímaszerelő és megjavítaná? Amennyiben igen, akkor Önnek hatékony segítséget cégünk, az AAB szerviz klíma és légkondicionáló szerelői tudnak nyújtani!
Cégünk nem csak a klímák szerelésében, szervizelésében tud segítséget nyújtani Önnek, hanem hasznos tanácsokkal is ellátja, hogy egy esetleges új klíma vásárlásánál milyen szempontokat érdemes figyelembe venni, miket nézzen meg a légkondicionálón!

Az AAB Szerviz 10 éve van jelen klíma, légkondicionáló berendezések szervizelésének piacán. Ezen idő alatt megtanultuk, hogy hosszútávon kizárólag megbízható, magasan képzett, gyakorlattal rendelkező szerelőkkel lehet a javításokat elvégezni, ezért cégünk különleges hangsúlyt fektet a szelelői csapat szakembereinek megválogatására, a szakemberek továbbképzésére.
Működésünk a klíma cikkek összes gyártójának, összes terméktípusát megismertük és javítottuk már.

Büszkék vagyunk arra, hogy nevünk egybeforrt a minőséggel. A szolgáltatásunkat igénybe vett magánszemélyek és cégek egyaránt megbízhatónak és korrektnek tartják cégünket és a cégnél dolgozó szervizes kollégákat.

Légkondicionáló készülékének meghibásodását az alábbi módokon jelezheti a kollégáink felé:
on-line: a hibabejelentő form segítségével, vagy telefonszámának meghagyásával.
AAB Szerviz Skype hívás
ügyfélszolgálatot tárcsázva.Miért érdemes az AAB Szerviz klímaszerelőivel javíttatnia klímáját? MERT:
Gyors segítségnyújtás jellemezi munkánkat. Fontos számunkra, hogy a klímájában keletkezett hibát mielőbb orvosoljuk, ne kelljen hosszú időn keresztül várakoznia. Időbeosztásunkat igyekszünk úgy kialakítani, hogy a klímaszerelés időpontját az Ön számára legmegfelelőbb időpontban tudjuk elvégezni.
Ár-érték arányban a legjobbak vagyunk! (Sok klímaszerelő és cég hirdeti azt, hogy nem számít fel kiszállási díjat, ellenben a szolgáltatási áraikban ez a díj többszörösen bele van építve. Cégünk csak a szolgáltatáshoz ténylegesen szükséges kiszállási díjat veszi alapul, a klíma szerelési szolgáltatás díjai pedig kedvezőek! A nagyon alacsony ár, sokszor drágább a kicsit magasabbnál. Rossz minőségű, selejtes alkatrészt akár egy-két hónap múlva újra cserélnie kell és akkor el kell döntenie, hogy újra olyan olcsót választ, mint előzőleg és akkor bevállalja, hogy újra és újra klíma szerelőt kell hívnia, vagy egy kicsit drágább klíma javító szakembert hív, aki alapos, gondos munkát végez és minőségi alapanyagokkal és alkatrészekkel dolgozik.
AAB Szerviz - Kültéri, beltéri klímák javítása, szerelése, karbantartása, szervize
1 év garanciát nyújtunk a klímaszerelés során felhasznált alkatrész(ek)re és annak beépítésére.
A klíma típusától függetlenül megjavítjuk készülékét.
A klíma meghibásodásáról díjtalanul, gyorsan, hatékonyan tudja klímaszerelőinket értesíteni a weboldalon található hibabejelentő form segítségével. A hibabejelentést követő 24 órán belül visszajelzünk, felvesszük Önnel telefonon a kapcsolatot.
Munkaidőben hétköznap általában 5-15 percen belül megtörténik!
Díjtalan a klíma hibájának megállapítása! Klíma javítás megrendelése esetén.
Díjtalan műszeres érintésvédelmi vizsgálatot végzünk.
Minden típusú klíma javítását, átvizsgálását, bekötését vállaljuk.
Megbízhatóak, elérhetőek, leellenőrizhetőek vagyunk!
Minőségi szolgáltatást nyújtunk! Ezt támasztják alá a következő tények:
 1. garanciára vonatkozó tevékenységet a működés során nagyon ritkán kellett érvényesíttetni.
 2. több mint 10 éves céges működés, szakmai tapasztalat és hozzáértés.
 3. Referenciák - nap, mint nap újabb elégedett vevőkkel bővül referencialistánk, a cég működése óta számos (több száz) magánszemély és cég jelezte vissza elégedettségét.Hasznos tanácsok, tippek a klíma, légkondicionáló hosszú élettartamához:
Érdemes a klíma és légkondicionáló berendezésünkre figyelmet szentelni. Amennyiben a klíma berendezésünket a használati útmutatójában leírtak szerint használjuk és tisztítjuk a berendezés hálás lesz érte és cserébe hosszú éveken keresztül zökkenőmentesen működik a tulajdonosainak igényeit maximálisan kiszolgálva.

A klímák szűrőinek állapotát legalább 3 havonta érdemes ellenőrizni, illetve azokat tisztítani. (A tisztítás során figyeljen arra, hogy ne használjon erős vegyszereket. A szűrők kivétele, tisztítása során ne érjen a légkondicionáló fém alkatrészeihez, illetve a klímakészüléke ilyenkor mindig legyen kikapcsolva és soha ne legyen az elektromos hálózathoz csatlakoztatva.)

 
FONTOS!
A klíma tisztántartásáról, karbantartásáról gondoskodhat a gyártó által mellékelt kezelési útmutató segítségével, viszont a klíma berendezés javítására ne vállalkozzon, mert egyrészt életveszélyes lehet, másrészt további károkat okozhat a klíma készülékben!

 
A KLÍMA SZERELŐ, Légkondicionáló szerelő HÍVÁSA ELŐTT ÉRDEMES ELLENŐRIZNI:
AAB Szerviz - Kültéri, beltéri klímák javítása, szerelése, karbantartása, szervize Előfordulhat, hogy bizonyos hibajelenségeket tapasztal, de a készüléke mégsem hibásodott meg. A klímaszerelő hívása előtt célszerű ellenőriznie pár dolgot:
Ha a légkondicionáló nem működik:
meg kell nézni, hogy az időzítés megfelelően van-e beállítva.
 
Ha a légkondicionáló nem hűt/fűt hatásosan:
lehetséges, hogy a szűrő elkoszolódott (ki kell tisztítani).
lehet, hogy a helyiség túlságosan forró/hideg és több időt kell hagyni a légkondicionáló
elzárja valami a légáramlat útját.
nem megfelelően van beállítva a hőmérséklet.
 
Ha recsegő-pattogó hangok hallatszódnak a légkondicionáló üzemeltetése közben:
a műanyag alkatrészek tágulásából és összehúzódásából adódhat a hőmérséklet ingadozása miatt.

 
Klíma, légkondicionáló készülék márkák, amelyek javítását végeztük:
Daikin, Sanyo, Elektrolux, Tekno Point, Fisher, Toshiba, Fujitsu, Genex, Gree, Hitachi, LG, Midea, Siemens, Samsung

 
Szeretné, hogy lakásában megfelelő komfortérzete legyen?
Válasszon minőségi klímát! >>> Minőségi klímák <<<
 
Lakások, irodák, üzlethelységek komplett elektromos hálózatának kiépítése, javítása. >>> Villanyszerelés <<<
AAB szeviz - Toshiba Klíma javítás, a következő területeken:
Budapest:
Toshiba Klíma javítás Budapest I. kerület
Toshiba Klíma javítás Budapest II. kerület
Toshiba Klíma javítás Budapest III. kerület
Toshiba Klíma javítás Budapest IV. kerület
Toshiba Klíma javítás Budapest V. kerület
Toshiba Klíma javítás Budapest VI. kerület
Toshiba Klíma javítás Budapest VII. kerület
Toshiba Klíma javítás Budapest VIII. kerület
Toshiba Klíma javítás Várkerület
Toshiba Klíma javítás Adyliget, Hűvösvölgy
Toshiba Klíma javítás Óbuda, Békásmegyer
Toshiba Klíma javítás Újpest
Toshiba Klíma javítás Lipótváros
Toshiba Klíma javítás Terézváros
Toshiba Klíma javítás Erzsébetváros
Toshiba Klíma javítás Józsefváros
Toshiba Klíma javítás Budapest IX. kerület
Toshiba Klíma javítás Budapest X. kerület
Toshiba Klíma javítás Budapest XI. kerület
Toshiba Klíma javítás Budapest XII. kerület
Toshiba Klíma javítás Budapest XIII. kerület
Toshiba Klíma javítás Budapest XIV. kerület
Toshiba Klíma javítás Budapest XV. kerület
Toshiba Klíma javítás Budapest XVI. kerület
Toshiba Klíma javítás Ferencváros
Toshiba Klíma javítás Kőbánya
Toshiba Klíma javítás Újbuda
Toshiba Klíma javítás Hegyvidék
Toshiba Klíma javítás Angyalföld
Toshiba Klíma javítás Zugló
Toshiba Klíma javítás Rákospalota, Újpalota
Toshiba Klíma javítás Árpádföld, Cinkota
Toshiba Klíma javítás Budapest XVII. kerület
Toshiba Klíma javítás Budapest XVIII. kerület
Toshiba Klíma javítás Budapest XIX. kerület
Toshiba Klíma javítás Budapest XX. kerület
Toshiba Klíma javítás Budapest XXI. kerület
Toshiba Klíma javítás Budapest XXII. kerület
Toshiba Klíma javítás Budapest XXIII. Kerület
Toshiba Klíma javítás Rákosmente
Toshiba Klíma javítás Pestszentlőrinc, Pestszentimre
Toshiba Klíma javítás Kispest
Toshiba Klíma javítás Pesterzsébet
Toshiba Klíma javítás Csepel
Toshiba Klíma javítás Budafok Tétény
Toshiba Klíma javítás Soroksár
Budapest vonzáskörzete:
Toshiba Klíma javítás, Dunakeszi
Toshiba Klíma javítás, Göd
Toshiba Klíma javítás, Pest megye